Šećer kokosovog cvijeta Organski 1000g

Šećer kokosovog cvijeta odlična je zamjena za konzumni bijeli šećer jer ima nizak glikemijski indeks (35), a okus mu je vrlo sličan, blago karamelast. Dobiva se iz pomno biranih organski uzgojenih kokosa, tj. kokosova cvijeta.

Može se konzumirati izravno kao sredstvo za zaslađivanje ili se može koristiti u izradi kozmetike. Odličan je za zaslađivanje napitaka i izradu slastica.

Proizvod je bogat mineralima i kalijem, magnezijem, cinkom i željezom. Sarži vitamine B1, B2, B3 i B6.

Više detalja

7,43 € (55,98 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Tradicionalno azijsko sladilo od nektara cvijeta kokosove palme. Konzumira se već 5000 godina. Prerada se od tada nije ništa promijenila, sladak nektar cvjetova isparavaju na niskoj temperaturi dok se ne kristalizira. Ta metoda osigurava da se veći dio vitamina B1, B2, B3, B6, kalija, magnezija, cinka, željeza, te 16 vrsti amino kiselina ne izgubi, nego se konzumacijom šećera kokosovog cvijeta unosi u organizam.

Sastojci:
100% šećer kokosovog cvijeta *Ekološki uzgoj.

Upotreba: Može se konzumirati izravno kao sredstvo za zaslađivanje ili se može koristiti za pečenje, kuhanje. Konzumacija se – osim dijabetičarima – preporučuje svima kojima je važna čista, prirodna i zdrava prehrana.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: