Melatonin Rapid sprej za brži i lakši san, 12ml

Melatonin Rapid sprej za sve koji imaju poteškoće sa uspavljivanjem ili se noću često bude, kao i onima koji prilikom putovanja zrakoplovom, a uslijed promjene vremenskih zona, osjećaju jet-lag i njegove posljedice.

Posebno dizajnirana i patentirana emulzija melatonina u spreju za brži i lakši san. Zahvaljujući oralnoj primjeni spreja, osigurana je bolja apsorpcija i brže djelovanje.

Način uporabe: Raspršiti jednu dozu ispod jezika, jednom dnevno, neposredno prije spavanja. Pričekati 30 sekundi prije gutanja.

Bez GMO, bez laktoze, glutena i šećera.

Oralni sprej ugodnog voćnog okusa.

Više detalja


72,20 kn

Više informacija

Melatonin - doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom. Koristan učinak za skraćenje vremena potrebnog da zaspite postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja, a ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom postiže se minimalnim unosom 0,5 mg prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Path: > > > > Melatonin Rapid sprej za brži i lakši san, 12ml

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: