Nutripharm Melatonin Rapid sprej za brži i lakši san 12ml

Melatonin Rapid sprej za sve koji imaju poteškoće sa uspavljivanjem ili se noću često bude, kao i onima koji prilikom putovanja zrakoplovom, a uslijed promjene vremenskih zona, osjećaju jet-lag i njegove posljedice.

Posebno dizajnirana i patentirana emulzija melatonina u spreju za brži i lakši san. Zahvaljujući oralnoj primjeni spreja, osigurana je bolja apsorpcija i brže djelovanje.

Više detalja

10,95 €

Više informacija

Način uporabe: Raspršiti jednu dozu ispod jezika, jednom dnevno, neposredno prije spavanja. Pričekati 30 sekundi prije gutanja.

Bez GMO, bez laktoze, glutena i šećera. Oralni sprej ugodnog voćnog okusa.

Melatonin
- doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom. Koristan učinak za skraćenje vremena potrebnog da zaspite postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja, a ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom postiže se minimalnim unosom 0,5 mg prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Jedna doza (jedan pritisak raspršivača) sadrži
Melatonin1 mg

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: