Kategorije

Postoje proizvodi koje zna cijeli svijet, koji imaju kultni status i o kojima se ne raspravlja. Razne kreme proizvode se u Francuskoj, ali kada se u svijetu kaže „francuska krema“ misli se samo na jednu: Embryolisse Lait-Crème Concentré.
Sunčeva energija od iznimne je važnosti za kožu jer koža pomoću nje proizvodi vitamin D, no sunčeve UV zrake štetne su za kožu i njezin izgled. Zato je važno odabrati pravu zaštitu, a zaštita – počinje iznutra.
Regulirana probava vrlo je važna za dobro zdravlje. Nitko se ne osjeća dobro ako ga muče probavne tegobe (proljev ili zatvor), odnosno ako u crijevima i trbuhu osjeća pritisak i probadanje. Vrlo veliku ulogu u osiguravanju dobre probave ima crijevna mikroflora. Regulirana, odnosno dobra probava jako je bitna za zdravlje, naime upravo probavni sustav omogućuje opskrbu tijela hranjivim tvarima i iz tijela uklanja nepotrebne tvari.
Ako želimo postići snažan imunitet, neophodan nam je dobar i balansiran unos vitamina i minerala. Mnoge studije su pokazale da je uobičajenom prehranom, koja obiluje mastima i šećerima, unos mikronutrijenata minimalan. Osim toga, upitna je kvaliteta namirnica koje danas koristimo u prehrani.
Koje su prednosti ukrašavanja dječje sobe tapetama za zid? Dječja soba treba biti svijetla i poticajna. Istraživanja su više puta pokazala da se mozak beba stimulira uzorcima i bojama. Očito je da biste zidove dječje sobe trebali obložiti najbolje poticajnom tapetom.
Dodaci prehrani bazirani na pčelinjim produktima sadrže sve vitamine i minerale koji jačaju imunitet, potiču apetit, daju energiju te smanjuju umor i iscrpljenost. Uz ovakve dodatke prehrani sigurni ste da je dijete, usprkos slabom apetitu, dobilo važne nutritivne sastojke.
Neplodnost znači nemogućnost trudnoće seksualno aktivnog para nakon godinu dana pokušaja (ili šest mjeseci ako žena ima 35 ili više godina). Žene koje mogu zatrudnjeti, ali ne mogu ostati trudne, također mogu biti neplodne. U žena, niz čimbenika može poremetiti ovaj proces u bilo kojem koraku. Žensku neplodnost uzrokuje jedan ili više dolje navedenih čimbenika.
OMRON inhalatori – znak kvalitete u području inhalacijske terapije S promjenom godišnjih doba, različiti dijelovi dišnih putova mogu biti pod utjecajem respiratornih smetnji. Primjena lijekova inhalacijskom terapijom temelj je liječenja mnogih respiratornih bolesti. Ovaj način primjene lijekova pruža mnogo prednosti nad oralnom primjenom. Velika površina pluća i dobra prokrvljenost pluća omogućuju brzu apsorpciju lijeka.
Naziv BioNike najbolje opisuje ključnu BioNike zadaću, koja se definira kao osiguranje učinkovitosti, sigurnosti, dobrobiti i prihvatljivog odnosa cijene i kvalitete proizvoda, osobito za korisnike s osjetljivom, alergičnom, netolerantnom i pojačano reaktivnom kožom. BioNike teži rastu i ekspertizi u razvoju proizvoda, pri čemu slijedi filozofiju koja se definira kao „Free-from“ i uključuje proizvode s kontroliranom količinom nikla, bez konzervan
U mladoj koži dermalno tkivo je jako i sadrži velike zalihe kolagena i elastina - oni zajedno pomažu kožu održati čvrstom i glatkom. Starenjem se snižava razina kolagena i elastina čak 1% godišnje. To narušava strukturu dermalnog tkiva, uzrokujući gubitak snage kože. Ona postaje manje čvrsta na dodir, bore se produbljuju, a pjege postaju sve vidljivije. Kako bi se očuvala elastičnost i smanjila hiperpigmentacija, zreloj koži je potrebna posebno f
Iako sadrži većinu živčanih stanica koje će imati u odrasloj dobi, bebin mozak teži samo jednu četvrtinu mozga odraslog čovjeka, dok u periodu prve tri godine periodu djetetov mozak poraste do približno ¾ veličine mozga odraslog čovjeka.
Nova Eucerin Anti-Pigment njega pruža učinkovito rješenje za hiperpigmentaciju smanjujući tamne mrlje i sprječavajući njihovo ponovno pojavljivanje za ujednačeniju i sjajniju kožu. Svi preparati iz Eucerin Anti-Pigment njege mogu se koristiti kroz cijelu godinu ukoliko je koža sklona nastanku mrlja, posebice zbog korištenja kontracepcije i solarija. Eucerin njega za tretiranje hiperpigmentacijskih stanja sadrži dnevnu njegu sa faktorom zaštite od
Showing 1 to 12 of 31 (1 Pages)