Kategorije

Dnevne aktivnosti predstavljaju izazov? Glavobolje su prisutne gotovo svaki dan, sve teže vam je održavati koncentraciju a ponekad imate i gubitak pamćenja? Onda je ovo članak za Vas.
U jeseni, zimi i u proljeće u pohodu su brojne bakterije i virusi kojima se teško odupiremo. Kako čitava obitelj ne bi ležala u krevetu, preporučljivo je što prije ojačati obrambeni sustav. Preporučljivo je da unatoč lošem vremenu budete na svježem zraku što je moguće više, zdravo i uravnoteženo se hranite te izbjegavate stres.
Tijekom trudnoće uslijed naglog povećanja kilograma i rastezanja kože, na području trbuha, grudi, bokova, bedara i stražnjice nerijetko se pojavljuju izdužene brazde na koži, odnosno strije. Vrlo je važno kožu tijekom trudnoće hidratizirati, odnosno održavati je vlažnom i elastičnom. Dok vani temperature padaju, pojačava se grijanje i boravak u zatvorenim prostorima.
Matičnu mliječ proizvode mlade pčele hraniteljice u dobi od 5 do 12 dana, koje još ne lete, i njome čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu. Matična mliječ je izlučevina njihovih žlijezda, kojima prva tri dana hrane svoje potomstvo i maticu, a nakon trećeg dana matičnom se mliječi hrani samo još larva matice. Matična mliječ je njezina jedina hrana do kraja života. Pčelinja kraljica – matica je prema genetskoj dispoziciji jednaka drugim pčela
Staračke pjege su male promjene boje na koži (hiperpigmentacija) koje se pojavljuju na licu, rukama i drugim područjima često izloženima suncu. Najčešće se javljaju kod osoba starijih od 40 godina, no u nekim se slučajevima mogu pojaviti i ranije.
Ljekarna Barišić Ivanić Grad - Naručite besplatan pregled pilosebacealnih jedinica vlasišta.1.PROVJERAVA PRAVILNU HIGIJENU PILOSEBACEALNIH OTVORA. Pravilna higijena omogućuje pravilnu oksigenaciju i ponovni zdravi rast kose.2 PROVJERAVA PRISUTNOST ANOMALIJA. Prisutnost anomalija na površinskom sloju epiderme kao što su ljuskanje, iritacije ili crvenilo koji se često pojavljuju sa svrbežom, ukazuju na poremećaj bakterijske flore.3 PROV
Dočekali smo prvu hladnoću i sada za zimske radosti nema odgađanja! Zima nas zbližava u toplini doma pa je mnogo više interakcija i pozitivnih emocija među ukućanima. Više se družimo, razgovaramo, usmjereni smo jedni na druge. I kada iziđemo vani na hladnoću, neovisno čime ćemo se baviti, naše tijelo ima koristi od toga: kalorije brže sagorijevaju, tijelo je čvršće, bolje radi krvožilni sustav, smanjena je mogućnost upalnih procesa i općenito bol
Kada govorimo o ljepoti kože, mladolikom i svježem izgledu, najčešće se referiramo na djelovanje proizvoda za njegu koji u svom sastavu sadrže visokovrijedno, esencijalno ulje smilja.Prepoznatljiv, sunčani miris koji neodoljivo podsjeća na ljeto i bezbrižnost, miris je jedne od najcjenjenijih biljaka na svijetu - smilja.
Showing 1 to 8 of 14 (1 Pages)