Kategorije

Još jedna istaknuta značajka tlakomjera Bosch+Sohn Boso je njihova jednostavna upotreba. Uređaji su dizajnirani imajući na umu korisnika, s intuitivnim sučeljima i jasnim, lako čitljivim zaslonima. Zbog toga su idealni i za zdravstvene djelatnike i za pacijente koji trebaju pratiti krvni tlak kod kuće.
Naša formula koja se temelji na matičnim stanicama pomaže u promicanju jače i deblje kose. U kliničkoj studiji treće strane 93% sudionika imalo je izmjereno smanjenje gubitka kose.Probajte danas i uvjerite se u razliku. Svakodnevno korištenje Bio-Pilixin® može se isplatiti za samo 45 dana. Prvi rezultati mogu uključivati manje kose pod tušem ili čak komplimente od vašeg frizera.
Šminka BioNike Defense Color popularna je među ženama koje žele poboljšati svoj izgled uz potpuno poštovanje svoje kože.Naše formulacije stvorene su kako bi pružile potpunu udobnost i očuvale dobrobit kože, čak i kada je vrlo osjetljiva, alergična i reaktivna.
Trudnoća je jedno od najposebnijih razdoblja u životu žene. To je vrijeme kada je važno posvetiti se sebi. Nažalost, u prvim mjesecima trudnoće taj ideal često kvari osjećaj nelagode u želucu koji prate mučnina i povraćanje.
Ispadanje kose u jesen, poznato i kao sezonsko ispadanje kose, doista je fenomen koji je primijećen kod mnogih ljudi, ali ne postoji jednoznačno službeno ispitivanje ili znanstveni dokazi koji potpuno objašnjavaju zašto se to događa. Međutim, postoje neki faktori i teorije koji mogu pomoći razumjeti ovaj fenomen:
Antibiotici se primjenjuju više od 70 godina i upotrebljavaju se za liječenje bakterijskih infekcija. Bakterijske infekcije jedne su od najčešćih bolesti s incidencijom koja se kreće od oko 30 posto – procjenjuje se da u Hrvatskoj 100.000 ljudi dnevno uzima antibiotik.
Infekcije probavnog sustava posebice su česte u dječjoj dobi i očituju se proljevom, povraćanjem i bolovima u trbuhu i povišenom temperaturom. Uzročnici su najčešće virusi (rotavirusi ili adenovirusi) i bakterije (salmonela). U dječjoj dobi crijevne infekcije obično su samoizlječivog tijeka. Nakon dan-dva prestaje povraćanje, a nakon dva do pet dana postupno dolazi do smanjivanja broja stolica te njezina formiranja, dok je za potpunu normalizacij
Samo nahranjena koža je lijepa koža! Razlika između seruma i kreme. Serumi - koncentrati za lice: izrazito visoka koncentracija aktivnih sastojaka, molekule male mase – prodiru u duboke slojeve kože, ovisno o sastavu omogućuju hidraciju, uklanjanje nepravilnosti i/ili regeneraciju stanica kože u dubokim slojevima, formulacije razvijene na bazi vode – izrazito lagana tekstura.
Ukoliko želite obogatiti svoju rutinu njege kože preparatom koji sadrži snažniju dozu aktivnih sastojaka od sredstva za čišćenje ili hidratantne kreme, serum za lice je rješenje. Osmišljen kako bi nahranio, zaštitio i hidrirao kožu, serum za lice izvrstan je sljedeći korak u svakodnevnoj rutini - nakon čišćenja i prije hidracije.
Njega Eucerin Hyaluron-Filler uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju brojne anti-age pogodnosti. Svaka linija ima različit primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) koji osigurava da koži pruži potrebnu njegu u svim fazama starenja.
Aroniju često nazivaju biljkom zdravlja. Taj naziv stekla je zbog brojnih ljekovitih svojstava. Brojna istraživanja pokazala su da je aronija odličan prirodan dodatak u prevenciji bolesti, a također pomaže i ubrzati ozdravljenje nakon što je bolest nastupila.
Postoje proizvodi koje zna cijeli svijet, koji imaju kultni status i o kojima se ne raspravlja. Razne kreme proizvode se u Francuskoj, ali kada se u svijetu kaže „francuska krema“ misli se samo na jednu: Embryolisse Lait-Crème Concentré.
Showing 1 to 12 of 42 (1 Pages)