Kategorije


Nallan anatomska obuća

Pakete dostavlja dostavljačka služba GLS Croatia.


Naše pakete dostavlja dostavljačka služba GLS Croatia.

Sve narudžbe ćemo poslati u roku od 1-3 radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikla. Ukoliko vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopće, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi tada možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod postane dostupan. 

Ukoliko se primatelj pošiljke ne nađe na adresi određenoj za uručenje pošiljke, dostavljač će primatelju na toj adresi ostaviti obavijest o neuspjeloj dostavi pošiljke u kojoj će pisati da je primatelj dužan kontaktirati Dostavljačku službu u roku od pet dana počevši od dana kada je obavijest ostavljena radi dogovora oko novog termina ili adrese uručenja pošiljke.

Pružatelj usluge će vratit pošiljku pošiljatelju po proteku roka od 5 dana od dana kada je obavijest o neuspjelom uručenju ostavljena na znanje primatelju, ukoliko primatelj pošiljke u tom roku ne kontaktira dostavljačku službu radi dogovora oko novog termina dostave pošiljke ili ukoliko i drugi put dostavljač usluge ne uspije izvršiti uručenje pošiljke primatelju ili ukoliko primatelj pošiljke odbije preuzeti pošiljku.

Ljekarna.hr zadržava pravo nadoknade troškova nastalih u procesu povrata koji nije opravdan; kada primatelj odbije primiti robu koju je naručio, kada je isporučena roba koja je i naručena te nema nikakva oštećenja, nedostataka ili neispravnosti.

Zdravstvena ustanova Ljekarna Barišić ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti Vaš kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.

Dostava je besplatna za iznos narudžbe iznad 54,99 €* (414.32 kn). Za iznos narudžbe manji od 54,99 € cijena dostave je 3,99 € / 30,06 kn (PDV uključen). *Besplatna dostava ne vrijedi za dostave izvan Hrvatske. Naručene proizvode možete preuzeti i u jednoj od naših ljekarni.