Idealna i praktična bez glutenska mješavina brašna za sve vrste kruha i dizanog tijesta, kao i slatke ili zdrave slastice. Napravite kruh, pogače, pizze, fokaccio ili slatke kruščiće kad god poželite. Zahvaljujući „Bread-Mix“ svojstvima Vaše tijesto će sigurno uspjeti i biti ukusno!NE SADRŽI GLUTEN,...
Durum pšenica, naparena, sušena i razbijena u male komadiće. Kuha se 10 minuta u vodi. Bulgur je bogat vlaknima, odličan izvor B vitamina, preporučen je u pripremi tradicionalnih jela, mariniran u soku od limuna i metvice, začinjen sirovim povrćem za svježe i vrlo ukusno jelo.
Ukusna svijetla organska mješavina brašna za izradu kruha bez glutena. Ne sadrži arome ili sredstva za dizanje tijesta.Sastojci: Krumpirov škrob , kukuruzni škrob, kukuruzno brašno, rižino brašno, zgušnjivač (guar guma).Može sadržavati tragove mliječnih proteina, lupine i soje.Neto količina:...
Grublje mljeveni endosperm tvrde (durum) pšenice - tzv. semolina.Koristi se kao tjestenina ili riža i to na različite načine. Može se jednostavno pripremiti kuhanjem 2-3 minute u kipućoj vodi. Možete ga začiniti umacima ili egzotičnim začinima. Također može poslužiti kao podloga za salate, kao dodatak juhama, te kao prilog mesu ili povrću.Ukoliko...
Kokosovo brašno 1000g - se proizvodi od osušenog i odmašćenog kokosovog mesa (nusproizvodi: kokosovo mlijeko, kokosova mast). sadrži manje probavljivih ugljikohidrata nego bilo koje drugo brašno konzistencija je slična pšeničnom brašnu sadrži malo ugljikohidrata, idealno za pripravljanje...
Rižino brašno je vrsta brašna koja se dobiva finim mljevenjem riže. Bezglutenska alternativa pšeničnom, ali pri kuhanju i pečenju ne daje iste rezultate kao pšenično brašno jer upija više tekućine. Koristi se kao sredstvo za zgušćivanje, dobivanje dijetetske tjestenine, kao dodatak hrani za dojenčad...