Maca je otporna korjenasta biljka porijeklom iz Južne Amerike, zbog svojih svojstava poznata i kao "ginseng s Anda". Maca sadrži vitaminime B3, B2, B1 i minerale: željezo, kalij i fosfor. Maca prah dodajte u svoj omiljeni topli ili hladni napitak, ili ga dodajte u razne smjese za kolače i muffine. Maca je omiljeni sastojak tipično ženskih „čarobnih...
Važno je prije uporabe sjemenke zgnječiti ili samljeti, pošto će inače proći kroz probavni trakt neprobavljene, a u slučaju da se samelju tako dobro da iz njih počinje izlaziti ulje, dobivena je smjesa - namaz koji nazivamo tahini i koji je sastavni dio dobro znanog namaza humusa.Osim toga, od sezama se može napraviti mlijeko koje je odlična...
Mahuna rogača može se mljeti sirova i prepečena kako bi se dobio fini, bogati prah koji neizmjerno podsjeća na kakao, odnosno čokoladu. Također ne sadrži kofein, te stoga može biti odlična zamjena za kavu.Način upotrebe: Rogač se može koristiti u slatkim i slanim jelima: kolačima, keksima, kruhu, toplim napitcima, rakijama, kompotima, namazima, salatama,...
Šećer od breze je bijeli, slatki, kristalizirani ugljikohidrat, 100% prirodni šećer. Okus i pojavni oblik je skoro pa identičan tradicionalnom kristalnom šećeru, međutim biološki učinak na organizam mu je potpuno suprotan. Način upotrebe: Koristiti ga kao zamjenu za rafinirani, kristalni šećer.Sastojci: 100% šećer od breze – Xylitol (ksilitol).
Ekstra djevičansko kokosovo ulje dobiveno je hladnim prešanjem svježeg i zrelog ploda kokosa, što ga razlikuje od RBD ulja koje je prerađeno. Ključna je razlika što ekstra djevičansko kokosovo ulje nije podvrgnuto visokim temperaturama ni kemijskim postupcima.Ima široku primjenu u kuharstvu. Ovo ulje svoju primjenu također...
Mješavina za kruh, peciva i pizzu bez glutena. Sastojci / Sastav: kukuruzni škrob, rižino brašno, inulin, zgušnjivači: E412, E464, prah sjemenki indijskog trputca (plantago ovata), šećer. Izjava o alergenima: Proizvedeno od sastojaka koji ne sadrže GLUTEN i PŠENICU. Može sadržavati JAJA, MLIJEKO, SOJU i ORAŠASTE plodove u tragovima.
Funkcionalni napitak na bazi cikle, đumbira, jabuke, limunovog soka i ljekovitog bilja. Sadrži jabuku koja jača srce i snižava kolesterol. Uz dodatak jedinstvenih biljnih vrsta -začina, maslaca i meda, ovaj napitak ima izuzetan okus, a samim time i posebnu nutritivnu vrijednost koja doprinosi ravnoteži i zdravlju organizma.Upute za upotrebu: Tijekom dana...
Tekući dodatak prehrani s ciklom, đumbirom i magnezijem. Sadrži magnezij koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živčanog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. Upute za upotrebu: Tijekom dana prije obroka rasporediti u tri dijela (po 70 ml), ukupno 200 ml. Obavezno protresti prije upotrebe! Na...
Tostirano i obezmašćeno. Soja nije genetski modificirana. Sojino brašno ima lagano slatkast okus i fine je teksture. Izrazito je bogat izvor kvalitetnih biljnih bjelančevina. Bogat izvor kalija, magnezija, bakra, cinka, željeza i fosfora.Najčešće se koristi kao dodatak drugim brašnima u pripremi tijesta dajući im bolji okus i...
Ručno brana prirodna morska sol obogaćena origanom, ružmarinom, bosiljkom, mažuranom, čubrom, majčinom dušicom i kaduljom. Sol s dalmatinskim začinima preporuča se koristiti prilikom pečenja, kuhanja i pirjanja jela. Sastojci: prirodna sol (NaCl), začini.
Rogač obiluje kalcijem, kalijem i bakrom te riboflavinom. Možete ga koristiti u slatkim i slanim jelima: kolačima, keksima, kruhu, toplim napitcima, rakijama, kompotima, namazima, salatama, složencima. Mnogi ga koriste u kolačima umjesto kakao praha, ali zbog njegove slatkoće i umjesto jednog dijela šećera. Rogač se odlično slaže s...
Oljuštena heljda je po veličini slična sjemenkama pšenice, ali posjeduju jedinstvenu trokutastu formu. Heljda često služi kao zamjena za rižu ili se priprema kao kaša, a kako ne sadrži gluten, osobe koje su na njega alergične uvijek ju uvrštavaju u svoj jelovnik. Ipak, preporuka je da bi se heljda trebala naći na...
Sok od šipka, hladno prešani, pasterizirani. Bez dodanog šećera. Sadrži prirodne šećere.Naronija sok od šipka je napravljen od domaćeg hrvatskog šipka (dolina Neretve).Sastojci: 100% šipak.Uputa za uporabu: Prije upotrebe protresti. Čuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u...
Kurkuma, poznata i kao indijski šafran, je biljka iz porodice đumbira koja svoje podrijetlo nalazi u južnoj Aziji.Sve ljekovite moći kurkume se pripisuju aktivnoj tvari kurkuminu, koji je poznat po svojim antioksidativnim, antibakterijskim i protuupalnim svojstvima.Od minerala u kurkumi se nalaze kalcij, željezo, magnezij, fosfor, cink, bakar,...
100% hidrolizirani kolagen u prahu.Hidrolizirani kolagen sadrži u većoj mjeri kolagen tipa II i malo kolagena tipa I zbog čega je primjeren i za rast kose, noktiju i kože. Uporaba: Koristiti 10-15 grama dnevno, tako da umiješate u vodu, sok ili smoothie. Napomena: Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj...