Vitamin E Pronađeno je 5 proizvoda.

Prikazuje 1 - 5 od 5 proizvoda
 • 69,20 kn

  Dodatak prehrani s vitaminom E.Uputa za upotrebu: Uzima se 1 kapsula na dan, uz obrok. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.Napomena: Osobe koje uzimaju lijekove s utjecajem na zgrušavanje krvi, trudnice i dojilje trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom.

  69,20 kn
 • 121,40 kn

  Vitamin E doprinosi zaštiti stranica od oksidativnog stresa. snažna formula za antioksidativnu zaštitu organizma Način uzimanja: Jedna (1) kapsula dnevno nakon jela. Pakiranje: bočica 60 kapsula.

  121,40 kn
 • 143,60 kn

  Kome i kad se preporučuje: · antioksidativna zaštita  Zašto? Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

  143,60 kn
 • 280,00 kn

  Osnažuje imunitet jer povećava imuno odgovor čak i kod malih doza antigena kad organizam inače ne reagira. Povećava i broj stanica koje izlučuju antitijela i pokazuje snažno protutumorsko djelovanje. Preporučuje se kao osnovna antioksidativna formula tijekom cijele godine, a posebno u periodu pojačanog izlaganja suncu te kod problema sa zglobovima ili sa...

  280,00 kn
 • 139,50 kn

  Prirodno vitaminsko E ulje na bazi bademovog, arganovog i maslinovog ulja, ugodnog mirisa, hrani i omekšava, čineći suhu i hrapavu kožu glađom te sprječavajući njeno prijevremeno starenje i pojavu bora.Način uporabe: Ulje ravnomjerno nanijeti na kožu. Nanosi se direktno na kožu lica ili tijela za njegu svih tipova kože.Pakiranje: 60 ml.

  139,50 kn
Prikazuje 1 - 5 od 5 proizvoda