Naftalan šampon za nadraženo vlasište, svrbež i prhut 200ml

Jedinstveni naftalanski šampon bogat mineralima naftalanskog ulja i ekstraktom kamilice.

Za nadraženo vlasište, sklono pojavi crvenila, svrbeži i prhuta. Smanjuje pojavu prhuta. Doprinosi normalizaciji masnog vlasišta.

Nanesite šampon na mokru kosu i nježno umasirajte. Ostavite da djeluje 3 – 5 minuta te temeljito isperite. Pogodan za svakodnevnu uporabu.

Sadržaj 200 ml.

Više detalja

12,00 €

J.M. 1 l = 66,30 €

Više informacija

Naftalan, zemno mineralno ulje, svrstavamo u prirodne ljekovite činitelje. Prirodni ljekoviti činitelji koriste se od davnina u očuvanju zdravlja i sprečavanju bolesti, a isto tako  u liječenju već nastalih bolesti i oštećenja. Naftalan, koji koristimo u našim preparatima, dobiva se destilacijom naftenske nafte. To je nafta visoke specifične težine i spada u “teške” nafte. Sadrži malo lakih frakcija poput benzina i kerozina,  ali sadrži visok postotak naftenskih ugljikovodika, od kojih izdvajamo sterane, spojeve koji su strukturom sličini steroidnim hormonima te provitaminu D. Upravo se steranima pripisuje ljekovito djelovanje naftalana. Do sada su u svijetu poznata dva nalazišta naftenske nafte: u Azerbajdžanu te u Ivanić-Gradu.

Sastav (INCI): Aqua, Mipa-Laureth Sulphate (and) Laureth-4 (and) Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Naftalan Oil, Sodium C14-16 Olfein Sulfonate, Glycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Caprylyl Glycol (and) Phenethyl Alcohol, Polyquaternium-10.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: