Naftalan ulje 200ml

Naftalan ulje jedinstveni je preparat u Europi. Jedinstveno ulje bogato mineralima naftalanskog ulja smiruje nadraženu kožu i vlasište.

Potiče regeneraciju kože, popravlja njezinu strukturu te olakšava i sprječava probleme kože. Čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Omekšava i čini glađom suhu hrapavu kožu te podupire njezinu sposobnost obnavljanja. Ulje je naročito pogodno za osjetljivu i crvenu kožu.

Preparat je pripremljen od naftalanskog ulja te ulja nevenovog cvijeta. Svakako preporučamo da isprobate i Naftalan kremu!

Više detalja

19,00 € (143,16 kn)

J.M. 1 l = 99,47 € (749,49 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Naftalan ulje može se koristiti na cijelom tijelu, ali je zbog svojeg tekućeg stanja naročito pogodno za korištenje na vlasištu. Naftalan ulje koristi se jednom do dvaput dnevno na način da se mala količina Naftalan ulja umasira se na željeno mjesto.

Preporučuju se okluzije s Naftalan uljem: željeno mjesto se namaže uljem, koje se umasira u kožu koliko je to moguće; zatim se tretirani dio zamota u prozirnu kuhinjsku foliju (ili najlonsku kapu za tuširanje ako je riječ o vlasištu, ili najlonske rukavice ako je riječ o rukama); na taj način se postiže dvojni učinak:

  • Višak ulja ne kaplje i ne cijedi se

  • Na umotanim mjestima dolazi do tzv. sauna efekta – podiže se tjelesna temperatura, pore na koži se šire i omogućuju lakše i dublje prodiranje Naftalan ulja u kožu, čime se mogu poboljšati učinci naftalana.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: