Proviva čaj pomaže kod tegoba prostate 70g

Pomaže kod različitih tegoba prostate. Benigna hiperplazija prostate (uvećana prostata) utječe na kvalitetu života velikog broja muškaraca. Čaj Proviva djeluje protuupalno, potiče mokrenje, te olakšava simptome uvećane prostate.

Čaj Proviva koristi se kod različitih oboljenja prostate kao što su: upale prostate (prostatitis), uvećana prostata, bakterijske infekcije prostate, povišeni i tumorinski markeri.

Više detalja

7,30 € (55,00 kn)

J.M. 1 kg = 104,29 € (785,74 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Sastojci:
• Vrbovica zelen (Epilobium parviflorum herba)
• Stolisnik zelen (Achillea millefolium herba)
• Kukuruz svila (Zea Mays stigmata)
• Peršin zelen (Petroselinum crispum herba)
• Poljska Preslica zelen (Equisetum arvense herba)

Preporuka: dnevno piti 1 litru čaja. Količina u jednom pakiranju čaja dostatna za 35 dana korištenja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s lijekovima, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimati kod poremećaja rada srca ili bubrega.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: