New Iron za nadopunu željeza s dodatkom vitamina

New Iron kompleks željezovog aminokiselinskog kelata s dodanim vitaminima je izabrana kombinacija za trudnice, sportaše i sve kojima nedostaje željeza iz raznih razloga(brzog rasta, adolescencija, menstruacija, vegetarijanska i veganska prehrana).

TKO JE OSJETLJIV NA POMANJKANJE ŽELJEZA: brzo rastuća djeca, trudnice, žene za vrijeme menstruacije, vegetarijanci i vegani, sportaši, davatelji krvi, osobe koje boluju od bolesti koje negativno utječu na apsorpciju željeza (celijakija, infekcije i sl.).

Sadržaj: 30 kapsula.

Više detalja

14,90 €

J.M. 1 kom. = 0,48 €

Više informacija

ZNAKOVI NEDOSTATKA ŽELJEZA: kronični umor i slabost, glavobolje, vrtoglavice, razdražljivost, nemir, slaba koncentracija, spori kognitivni i socijalni razvoj u djetinjstvu, teškoće u održavanju tjelesne temperature(osjećaj hladnoće), oslabljen imunološki sustav i povećana osjetljivost na infekcije, natečen jezik, pukotine u kutovima usana.

U odnosu na željezo sulfat, kelat ima bolju apsorpciju 70-75% i 4 puta veću bioraspoloživost što osigurava veću koncentraciju željeza u organizmu. Kada se uzima u ispravnom doziranju, kelat ne izaziva nikakve nuspojave kao što su probavne smetnje, zatvor ili mučnine.

SASTAV:

  • Željezo - bitan mineral prisutan u svim stanicama. Omogućava normalnu proizvodnju crvenih krvnih stanica i hemoglobina
  • Vitamin C - povećava apsorpciju željeza i omogućava normalno funkcioniranje imunološkog sustava
  • Folna kiselina - potrebna za normalan razvoj fetusa u trudnoći te potiče normalnu proizvodnju krvi
  • Vitamin B12 - doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica te normalnu funkciju imunološkog sustava
DOZIRANJE: 1 kapsula dnevno s malo tekućine

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: