Femimaxx za regulaciju hormonske aktivnosti žena svih dobi 50 kapsula

Femimaxx je dodatak prehrani za regulaciju hormonske aktivnosti žena svih dobi.

Zašto je važna hormonska ravnoteža?
Hormoni imaju važnu ulogu u životu svake žene. Oni upravljaju gotovo svim fiziološkim procesima u ženinu tijelu, a svaka je njena životna dob, od prve menstruacije do postmenopauze, obilježena i hormonskim promjenama. Svaka žena zna: kad su joj hormoni u ravnoteži, ona se osjeća vitalno, zdravo i zadovoljno. Stoga su regulacija hormonske aktivnosti i održavanje hormonske ravnoteže tijekom cijelog života iznimno važni kako bi žena bila zdrava i osjećala se dobro.

Kako Femimaxx pomaže? Femimaxx je vrhunska kombinacija pomno odabranih biljnih ekstrakata i važnih nutrijenata koji sinergističkim djelovanjem pridonose regulaciji hormonske aktivnosti žene u svakoj njenoj životnoj dobi, kao i normalnoj plodnosti i reprodukciji u njenim reproduktivnim godinama.

Više detalja

22,43 €

J.M. 1 kom. = 0,45 €

Više informacija

Kako prepoznati hormonsku neravnotežu? Do promjene lučenja hormona očekivano dolazi s godinama, no zbog niza činitelja, od kojih su najzastupljeniji stres, neodgovarajuća prehrana i užurban stil života, nerijetko i ranije.

Hormonska neravnoteža može se očitovati nizom neželjenih simptoma kao što su: predmenstruacijski sindrom (PMS), akne, nepravilni menstruacijski ciklusi, obilne ili bolne mjesečnice, tegobe koje prate perimenopauzu i menopauzu poput navala vrućine i promjena raspoloženja sindrom policističnih jajnika (PCOS) izostanak ovulacije, neplodnost, miomi i fibrocistične promjene grudi, endometrioza, gubitak libida i niz drugih.

Uputa za upotrebu: 1 - 2 kapsule dnevno uz obrok, prema potrebi.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: