Femimaxx kapsule za regulaciju hormonske aktivnosti žena svih dobi, 50 kom.

Femimaxx je dodatak prehrani za regulaciju hormonske aktivnosti žena svih dobi.

Zašto je važna hormonska ravnoteža?
Hormoni imaju važnu ulogu u životu svake žene. Oni upravljaju gotovo svim fiziološkim procesima u ženinu tijelu, a svaka je njena životna dob, od prve menstruacije do postmenopauze, obilježena i hormonskim promjenama. Svaka žena zna: kad su joj hormoni u ravnoteži, ona se osjeća vitalno, zdravo i zadovoljno. Stoga su regulacija hormonske aktivnosti i održavanje hormonske ravnoteže tijekom cijelog života iznimno važni kako bi žena bila zdrava i osjećala se dobro.

Kako Femimaxx pomaže? Femimaxx je vrhunska kombinacija pomno odabranih biljnih ekstrakata i važnih nutrijenata koji sinergističkim djelovanjem pridonose regulaciji hormonske aktivnosti žene u svakoj njenoj životnoj dobi, kao i normalnoj plodnosti i reprodukciji u njenim reproduktivnim godinama.

Više detalja

22,43 € (169,00 kn)

J.M. 1 kom. = 0,45 € (3,38 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Kako prepoznati hormonsku neravnotežu? Do promjene lučenja hormona očekivano dolazi s godinama, no zbog niza činitelja, od kojih su najzastupljeniji stres, neodgovarajuća prehrana i užurban stil života, nerijetko i ranije.

Hormonska neravnoteža može se očitovati nizom neželjenih simptoma kao što su: predmenstruacijski sindrom (PMS), akne, nepravilni menstruacijski ciklusi, obilne ili bolne mjesečnice, tegobe koje prate perimenopauzu i menopauzu poput navala vrućine i promjena raspoloženja sindrom policističnih jajnika (PCOS) izostanak ovulacije, neplodnost, miomi i fibrocistične promjene grudi, endometrioza, gubitak libida i niz drugih.

Uputa za upotrebu: 1 - 2 kapsule dnevno uz obrok, prema potrebi.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: