Gengigel otopina 150ml

Gengigel u obliku otopine za ispiranje usne šupljine primjeren je za očuvanje zdravlja u usnoj šupljini, zato se preporučuje upotrebljavati kao dio svakodnevne higijene usne šupljine. Učinkovita, praktična i sigurna voda za usta djeluje ravnomjerno na čitavoj površini usne sluznice.

Gengigel u obliku otopine učinkovita je pomoć za:

  • upaljene, krvareće i otekle desni
  • produbljene džepove u desnima
  • oštećenja desni zbog vađenja ili čišćenja zubi ili kirurških zahvata
  • kod nadraženih tkiva u ustima zbog zubnih proteza i ortodontskih aparata
  • nadražena tkiva u ustima zbog fiksnih (krune, mostovi) ili mobilnih zubnih proteza

Više detalja

126,80 kn (16.83 €)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Kako upotrijebiti otopinu? U priloženu čašicu ulijte preporučenu količinu otopine, 1 do 2 minute ispirite njome usnu šupljinu pa ispljunite. Gengigel otopinu možete upotrebljavati preventivno kao dio svakodnevne higijene usne šupljine od 2 do 3 puta na dan.

Kod bolesti desni usnu šupljinu treba ispirati 3 do 5 puta na dan barem 3 do 4 tjedna, odnosno dok ne nestanu svi simptomi parodontalne bolesti.

Plastična bočica, 150 ml

Gengigel produkti posve su sigurni i svi ih mogu upotrebljavati. Nemaju kontraindikacije, nuspojava i interakcij s drugim lijekovima. Posebno je važan za ljude s povećanom potrebom za hijaluronskom kiselinom, kao što su trudnice, dijabetičari, stariji ljudi, djeca i pušači*.

* Pušenje stvara slobodne radikale koji ometaju hijaluronsku kiselinu i stvaranje kolagena te time uzrokuju propadanje gingivalnoga tkiva.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: