Complete Revitalens otopina za dezinfekciju i njegu mekih kontaktnih leća, 360ml

COMPLETE RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju čisti, ispire, dezinficira, pohranjuje, skida naslage s površine, uključujući lipide i bjelančevine te ovlažuje sve vrste mekih (hidrofilnih) kontaktnih leća.

Prije rukovanja s vašim mekim kontaktnim lećama uvijek dobro operite i osušite ruke.


Možete ostaviti vaše leće u zatvorenom spremniku za leće u COMPLETE RevitaLens višenamjenskoj otopini za dezinfekciju do 30 dana bez prekida. Nakon 30 dana treba ponoviti čišćenje i dezinfekciju prije nego opet stavite leće.

Intenzivno čišćenje: COMPLETE RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju skida bjelančevine s vaših leća za vrijeme čišćenja i dezinfekcije. To će pomoći da vaše leće budu glatke i udobnije za nošenje. Ako su naslage bjelančevina neobično debele, može biti potrebno intenzivnije skidanje bjelančevina. Vaš oftalmolog će vam reći trebate li tablete za odstranjivanje bjelančevina.

Više detalja

78,50 kn

Više informacija

Čišćenje

  • Stavite par kapi COMPLETE RevitaLens višenamjenske otopine za dezinfekciju na površinu svake leće.
  • Trljajte nježno svaku stranu od sredine prema rubovima 2 do 4 sekunde. Nikad ne trljajte kružnim pokretima, to može potrgati leću i ostaviti nečistom površinu vanjskog ruba.

Ispiranje

  • Isperite svaku stranu leće u trajanju od bar 5 sekundi s COMPLETE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju.
  • Stavite leće u ispravne posudice AMO spremnika za leće (plava za lijevu – bijela za desnu).
  • Obje posudice ispunite svježom COMPLETE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. Stavite poklopce na spremnik i pustite neka se leće namaču barem šest sati za dezinfekciju i skidanje bjelančevina i lipida.

Vaše leće su sada spremne za nošenje. Isperite spremnik za leće COMPLETE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. i ostavite da se suši na zraku.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: