Nutrof Total za zdrave oči 30 kapsula

NUTROF TOTAL je dodatak prehrani razvijen posebno za to da vašim očima osigura pravilan unos hranjivih tvari koje trebaju za očuvanje zdravlja.

Kapsula s formulom NUTROF TOTAL uzima se jedanput na dan prije obroka, a dizajnirana je tako da ju je jednostavno progutati.

NUTROF TOTAL vašim očima i cijelom tijelu osigurava esencijalne vitamine i hranjive tvari koje su potrebne za oštar vid. To su prije svega vitamini s antioksidativnim svojstvima, lutein i zeaksantin, riblje ulje s omega-3 masnim kiselinama te važni minerali i resveratrol. Jedinstvena formula NUTROF TOTAL dokazano štiti i održava zdravlje vaših očiju.

Više detalja

17,60 €

J.M. 1 kom. = 0,59 €

Više informacija

NUTROF TOTAL podupiru mnogobrojne studije u kojima su utvrđivali korisnost različitih hranjivih tvari na rad oka. Formula (sastav) se osim toga stalno poboljšava, a pritom slijede smjernice znanosti očnog nutricionizma, tako da uvijek možete uzimati najsuvremenije istraživanjima poduprte hranjive tvari za vaše oči.

Sastojci, među ostalim i riblje ulje EPAX (poduzeće koje proizvodi najkvalitetnije omega-3 masne kiseline) i lutein FloraGlo (molekula potpuno slična onoj u prirodi), prvoklasne su kvalitete jer jedino kao takve mogu biti od očekivane koristi.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: