Nutrof Total kapsule za zdrave oči, 30 kom.

NUTROF TOTAL je dodatak prehrani razvijen posebno za to da vašim očima osigura pravilan unos hranjivih tvari koje trebaju za očuvanje zdravlja.

Kapsula s formulom NUTROF TOTAL uzima se jedanput na dan prije obroka, a dizajnirana je tako da ju je jednostavno progutati.

NUTROF TOTAL vašim očima i cijelom tijelu osigurava esencijalne vitamine i hranjive tvari koje su potrebne za oštar vid. To su prije svega vitamini s antioksidativnim svojstvima, lutein i zeaksantin, riblje ulje s omega-3 masnim kiselinama te važni minerali i resveratrol. Jedinstvena formula NUTROF TOTAL dokazano štiti i održava zdravlje vaših očiju.

Više detalja

110,50 kn

Više informacija

NUTROF TOTAL podupiru mnogobrojne studije u kojima su utvrđivali korisnost različitih hranjivih tvari na rad oka. Formula (sastav) se osim toga stalno poboljšava, a pritom slijede smjernice znanosti očnog nutricionizma, tako da uvijek možete uzimati najsuvremenije istraživanjima poduprte hranjive tvari za vaše oči.

Sastojci, među ostalim i riblje ulje EPAX (poduzeće koje proizvodi najkvalitetnije omega-3 masne kiseline) i lutein FloraGlo (molekula potpuno slična onoj u prirodi), prvoklasne su kvalitete jer jedino kao takve mogu biti od očekivane koristi.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: