TestoMaxx kapsule za normalnu razinu testosterona i spermatogenezu 75 kom.

Testomaxx je dodatak prehrani za regulaciju proizvodnje testosterona i steroidnih hormona te regulaciju proizvodnje i kvalitete sperme muškaraca svih dobi.

Kako prepoznati hormonsku neravnotežu? Dok normalne razine testosterona pridonose muškarčevu zdravlju i izgledu, snižene razine testosterona mogu se očitovati nizom neželjenih simptoma kao što su:
  • smanjenje ili gubitak seksualnog nagona, gubitak erekcije ili njene kvalitete, depresivno raspoloženje, problemi s pamćenjem, debljanje, povećanje grudi, problemi s mokrenjem, gubitak mišićne mase, prorjeđenje tjelesnih dlaka, gubitak energije i snage i dr.

Više detalja

29,07 €

J.M. 1 kom. = 0,39 €

Više informacija

Kako Testomaxx pomaže? Testomaxx je snažna kombinacija važnih aminokiselina, minerala, vitamina i odabranih biljnih ekstrakata koji sinergističkim djelovanjem pridonose održavanju normalne razine testosterona u krvi i normalnoj spermatogenezi muškaraca svih dobi, kao i normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona.

Zašto je testosteron važan?
Testosteron ima iznimno važnu ulogu u životu svakog muškarca. On u muškarčevu tijelu djeluje na razne načine i sudjeluje u reguliranju niza vitalnih procesa kao što su formiranje kostiju, izgradnja mišića, metabolizam masti i energije, raspoloženje, seksualno i reproduktivno zdravlje.

Uputa za upotrebu: 2–3 kapsule dnevno, prema potrebi.

Upozorenje:
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: