Kupinovo vino OPG Kovačić Kristina 0.75l

Kupinovo vino OPG Kovačić Kristina je pripravljeno iz zdravih, zrelih i slatkih plodova kupine, prirodnim putem bez dodavanja vode, te ga krase izuzetan okus, miris i boja.

Kupinovo vino OPG Kovačić Kristina je osvajalo zlatne i srebrne diplome na regionalnim izložbama vina.

Kupinovo vino je jedino voćno vino koje ima dokazan pozitivan učinak na čovjekovo zdravlje.

Stručnjaci preporučuju ljekovito kupinovo vino kod anemije, iscrpljenosti, slabe uhranjenosti, kod problema s probavom, reguliranjem krvnog tlaka ili cirkulacije.

Više detalja

62,50 kn

Više informacija

Liječnici preporučuju decilitar kupinova vina dnevno, koje je najbolje konzumirati prije jela.

Kupine su korisne u svakodnevnoj prehrani jer su pravi rudnik antioksidansa, te podižu imunitet, što je od velike važnosti sada kada se borimo protiv prehlada i gripe. Vino ovog ukusnog tamnog voća sadrži velike količine vitamina B i C, željeza, fosfora, cinka, mangana, magnezija, kalcija, šećera, pektina, folne kiseline i provitamina A. Osim što pomaže kod anemije, kupinovo vino pojačava apetit, te doprinosi boljem lučenju žući i mokraće, s obzirom da je po sastavu slično kiselini iz želučanog soka. Na taj način, ono utječe na zdraviju i bržu izmjeni tvari u organizmu. Istraživanja su također pokazala kako povoljno djeluje i na pojedine kožne bolesti (razne lišajeve, osipe i psorijazu).

Od svih bolesti, kupinovo se vino najčešće koristi kod liječenja anemije, koja u pravilu nastaje zbog manjka željeza u krvi. Radi normalnog razvoja i dobrog zdravlja, potrebno je u organizam unositi veće količine željeza.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: