Psyllium prah Nutrigold 250g

Indijski trputac, odnosno Psyllium je biljka od davnina poznata po mnogim zdravstvenim benefitima, no u posljednje vrijeme posebno se ističe zbog svog djelotvornog utjecaja na probavu.

Ono što ga čini toliko dragocjenim je visok sadržaj vlakana koja čine čak 85% na 100g gotovog proizvoda.

U prehrani, jedan od glavnih nedostaka koji može biti uzrok probavnih smetnji je manjak unosa vlakana - zato za prirodno prehrambeno rješenje birajte Nutrigold Psyllium prah - proizvod izuzetnih nutritivnih vrijednosti dobiven procesom sušenja i mljevenja istoimene biljke.

Više detalja

5,98 € (45,06 kn)

J.M. 1 kg = 23,90 € (180,07 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Stresna svakodnevica, loša prehrana te manjak kretanja tek su neki od uzroka sve češće pojave probavnih smetnji koji mogu predstavljati konstantan problem u svakodnevnom obavljanju obaveza, stoga se nipošto ne treba zanemarivati.

Glavna značajka psyllium praha je higroskopnost, odnosno svojstvo da upija ili zadržava vodu iz okoline povečavajući svoj volumen, čime pomaže u regulaciji stolice i smanjenju nadutosti.

Pripremite ukusan i zdravi psyllium kruh prepun vlakana, dodajte ga u jutarnju kašu, smoothie ili jednostavno otopite u vodi za najbolje djelovanje te lagano krenite u novi dan uz Nutrigold psyllium u prahu koji omogućuje jednostavnije korištenje!

Način upotrebe: Preporučena dnevna doza je 5 grama što odgovara količini od 1 do 3 žličice dnevno koja se najčešće koristi pomiješana s jogurtom, vodom ili sokom.

Važno je konzumirati prah odmah radi brzog pretvaranja u želatinoznu masu.

Preporučuje se odmah popiti dodatnu čašu vode i pojačati unos tekućine tijekom dana.

Sastojci: 100% psyllium prah

Napomena: Proizvod može sadržavati kikiriki, sezam, orašaste plodove i gluten (iz pira i zobi).

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: