Eucerin Matirajući fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 30

Eucerin Matirajući fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 30 sadržava naprednu formulu zaštite od sunca posebno namijenjenu zaštiti od oštećenja kože izazvanog UV zrakama. Za mješovitu i masnu kožu. Vodootporno.

Inovativna formula sveobuhvatno štiti i gornje i donje slojeve kože od oštećenja izazvanih sunčevim zrakama:

- Vrlo učinkovit, fotostabilan UVA/UVB sustav filtera s Tinosorb S pruža pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca. U skladu sa zahtjevima Europskog udruženja za kozmetičku industriju - Udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).
- Gliciretinična kiselina štiti DNK podržavajući prirodne mehanizme zaštite i obnavljanja DNK.
- Zaštita stanica uz licochalcon A - Snažan antioksidans koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Izrazito lagana, nemasna tekstura matira kožu i ne čini je masnom i sjajnom. Dobro djeluje u podnebljima s toplom i vlažnom klimom.

Više detalja

126,10 kn

Više informacija

UPUTA ZA KORIŠTENJE:
  • Izbjegavati kontakt s očima.
  • Nije pogodno za malu djecu.
  • Izbjegavati intenzivno popodnevno sunce i dugotrajno izlaganje suncu jer čak i kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom SPF ne nude 100%-tnu zaštitu.
  • Obilno nanijeti prije izlaganja suncu uz često ponovno nanošenje, osobito nakon plivanja, brisanja ručnikom ili znojenja radi zadržavanja razine zaštite. Nedovoljna količina kreme za sunčanje umanjuje zaštitni učinak.
  • Izbjegavati kontakt s tkaninama i tvrdim površinama radi sprječavanja nastanka mrlja.
  • Izbjegavati predugo izlaganje suncu, čak i ako koristite kremu za sunčanje.


proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: