Novo Snižena cijena! Eucerin krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF25

Eucerin krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF25

Eucerin krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 25 posebno je namijenjen koži sklonoj alergijama na sunce. Lagana tekstura krema-gela za zaštitu od sunca štiti od alergija i oštećenja kože izazvanih sunčevim zrakama. Ova inovativna formula sadržava vrlo djelotvoran, fotostabilan UVA/UVB sustav filtera s Tinosorb S pruža pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca.

Ova nemasna, vodootporna formula kreme-gela ne sadržava emulgatore ni mirise te je pogodna za vrlo osjetljivu ili fotoosjetljivu kožu.

Nije pogodno za malu djecu.

Više detalja

107.59 kn

-30%

153.70 kn

Više informacija

Njezin inovativni sastav sadržava djelotvoran kompleks sastojaka biljnog porijekla snažni antioksidans AGR (alfa-glukosil-rutin). Alfa-glukozil-rutin (AGR) je prirodan sastojak koji se dobiva iz stabla pagode i pogodan je za korištenje u dermokozmetici. Ovaj sastojak s odlikom izuzetne podnošljivosti na koži ima vrlo snažan antioksidativni učinak i može spriječiti pojavu oksidativnog stresa uzrokovanog slobodnim radikalima koji se javljaju zbog izlaganja suncu - ujedno i najvažnijih uzoraka alergija na sunce.

NAČIN PRIMJENE: Obilno nanijeti prije izlaganja suncu uz često ponovno nanošenje, osobito nakon plivanja, brisanja ručnikom ili znojenja radi zadržavanja razine zaštite. Nedovoljna količina kreme za sunčanje umanjuje zaštitni učinak. Izbjegavati kontakt s očima. Izbjegavati predugo izlaganje suncu, čak i ako koristite kremu za sunčanje.

SADRŽAJ: 150 ml.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: