Vital Plus Active Rapid Bronz prije sunčanja 100 ml

Krema RAPID BRONZ povećava biološku raspoloživost melanina, što potiče prirodni proces pigmentacije s povećanom prirodnom zaštitom kože. Na taj se način sprječavaju eventualna crvenila i sunčane iritacije. Posljedica toga je brža, intenzivnija i ravnomjernija preplanulost.

RAPID BRONZ priprema kožu za izlaganje suncu i omogućuje korištenje kreme s nižim zaštitnim faktorom. Osim toga, možemo biti na suncu kraće vrijeme, a svejedno postići bržu i intenzivnu preplanulost.

Krema je primjerena svim tipovima kože, pogotovo svijetlim i osjetljivim. Osim toga, preporučamo je osobama koje žele optimizirati preplanulost i zadržati je duže.

Više detalja

8,90 €

J.M. 1 l = 78,31 €

Više informacija

Korištenje RAPID BRONZA prije izlaganja suncu, kao potpora prirodnoj zaštiti kože, pokreće i ubrzava tirozinazu. Na taj je način proces melanogeneze već pokrenut za vrijeme izlaganja suncu i koža je prirodno zaštićena već od prvih izlaganja.


Korištenje kreme RAPID BRONZ za poticanje prirodne zaštite kože posebno je primjereno za osobe koje sve više koriste kreme sa sve višim zaštitnim faktorima, jer će na taj način uravnotežiti prirodne mehanizme zaštite kože od sunca.


Preporučljiva je uporaba i osobama koje su izložene ultraljubičastim zrakama sunca kroz cijelu godinu


Uporaba: Dnevnim nanošenjem RAPID BRONZA koža je prirodno zaštićena i preplanula cijelu godinu, čak i u doba godine kada je sunčeve svjetlosti manje. To omogućuje prirodno sprječavanje crvenila i opeklina.

Kremu treba nanositi ujutro i navečer najmanje tjedan dana prije izlaganja suncu, kako biste kožu pripremili i potakli prirodni proces zaštite.
Kremu koristite za vrijeme sunčanja u kombinaciji sa zaštitnim faktorima primjerenima vašem tipu kože.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: