Uriage BARIESUN mlijeko za samotamnjenje 100ml

Mlijeko za samotamnjenje je ugodnog mirisa te koži daje blistavost s postupnim izgledom preplanula tena.

Mlijeko je svilenkaste teksture te intenzivno vlaži kožu. Mlijeko ne sadrži zaštitne filtere te se ne smije korisiti kao zaštita od sunca u slučaju izlaganja suncu.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji dvaju aktivnih sastojaka (DHA i Erythrulose), koža se sjaji ravnomjerno i te ima preplanuli ten. Ovo mlijeko pojačava boju te ostavlja koži prirodni sjaj s preplanulim tenom. Postepeno se povećava preplanulost, te je koža blistava. Uriage termalna voda jača kožnu barijeru i prirodno štiti staničnu DNA od promjena uzrokovanih UV zračenjem.

Više detalja

123,50 kn

Više informacija

Ravnomjerno nanesite na lice i tijelo. Nemojte zaboraviti područje iza koljena, laktova i zglobova. Izbjegavajte dodir s očima. Nakon upotrebe dobro oprati ruke. Ponovno primijeniti sve dok se ne postigne željena preplanulost. Za savršeni preplanuli ten preporučuje se prije stavljanja proizvoda za samotamnjenje napraviti peeling s nježnim gelom za lice i tijelo. Budući da ovaj sprej ne sadrži zaštitne filtere svakako se preporučuje pri izloženosti na suncu koristiti dodatno proizvode iz Uriage BARIESUN linije.

proizvodi u istoj kategoriji