Snižena cijena! Eucerin Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

Eucerin Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

CC krema s SPF 50 koja štiti sve tipove kože lica od fotostarenja.

Eucerin tonirana krema srednje tamne nijanse za zaštitu lica od sunca SPF 50+ ne sadrži parfem i ima ugodnu laganu teksturu koja se brzo upija. Kliničke i dermatološke studije dokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži.

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje na koži.

Hijaluronska kiselina i mineralni pigmenti u formuli odmah ujednačuju ten i vidljivo smanjuju znakove starenja, kao što je pojava finih linija ili neujednačen ton kože.

Više detalja

103,76 kn

-20%

129,70 kn

Više informacija

Eucerin tonirana krema srednje tamne nijanse za zaštitu od sunca za lice i sprečavanje fotostarenja SPF 50+ je svakodnevna krema za sunčanje za lice koja svim tipovima kože daje lagani ujednačeni ton te prirodno preplanuli izgled. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere1 za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Tonirana  krema za sunčanje također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Zaštita od sunca nije samo za osobe koje se sunčaju. Lagana do umjerena svakodnevna izloženost također utječe na kožu. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u svakodnevnu njegu kože.
Path: > > > > Eucerin Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: