A-DERMA PROTECT fluid SPF 50+ 40ml

Vrlo visoka zaštita UVB + UVA. Neljepljiva, vodootporna, ne ostavlja bijeli trag.

Za normalnu do mješovitu fragilnu kožu.

Inovativna djelatna tvar, ulje izdanaka Rhealba zobi jača i štiti kožnu barijeru. Patentirani sustav filtera: fotostabilan, štiti od UVB/UVA kratkih i dugih valnih duljina. Bez parabena.

NAČIN PRIMJENE: Kako bi održali nivo zaštite označen „SPF faktorom“ , potrebno je nanijeti 2 mg proizvoda po cm2 kože (proizvod istisnut na cijelu dužinu prsta količina je za područje lica i vrata).

Savjeti za siguran boravak na suncu: Izbjegavati dodir s očima. U slučaju dodira s očima isprati vodom.   Izbjegavajte izlaganje suncu između 11 i 16 sati. Bebe i djeca ne bi smjeli biti direktno izloženi suncu. Koristite zaštitnu odjeću (šešire širokog oboda, sunčane naočale, majicu…).

Više detalja


111,60 kn

Više informacija

Sunce je jedan od glavnih uzročnika fragilnosti kože. Pod utjecajem UV zraka normalna će koža postati fragilna, a fragilna još više oslabljena. Štetno djelovanje sunca očituje se na 3 nivoa:

1. na površini kože uzrokuje opekline

2. oslabljuje zaštitnu barijeru

3. na nivou stanica uzrokuje oksidaciju, oštećenja DNA i stvaranje toksičnih metabolita.


A-DERMA je ekspert za fragilnu kožu. Nudi rješenja za različite tipove fragilnosti (nepatološka i patološka stanja) za cijelu obitelji, od najmlađih do najstarijih.

Path: > > > > A-DERMA PROTECT fluid SPF 50+ 40ml

10 sličnih proizvoda u istoj kategoriji