Snižena cijena! A-DERMA PROTECT fluid SPF 50+ 40ml

A-DERMA PROTECT fluid SPF 50+ 40ml

Vrlo visoka zaštita UVB + UVA. Neljepljiva, vodootporna, ne ostavlja bijeli trag.

Za normalnu do mješovitu fragilnu kožu.

Inovativna djelatna tvar, ulje izdanaka Rhealba zobi jača i štiti kožnu barijeru. Patentirani sustav filtera: fotostabilan, štiti od UVB/UVA kratkih i dugih valnih duljina. Bez parabena.

NAČIN PRIMJENE: Kako bi održali nivo zaštite označen „SPF faktorom“ , potrebno je nanijeti 2 mg proizvoda po cm2 kože (proizvod istisnut na cijelu dužinu prsta količina je za područje lica i vrata).

Savjeti za siguran boravak na suncu: Izbjegavati dodir s očima. U slučaju dodira s očima isprati vodom.   Izbjegavajte izlaganje suncu između 11 i 16 sati. Bebe i djeca ne bi smjeli biti direktno izloženi suncu. Koristite zaštitnu odjeću (šešire širokog oboda, sunčane naočale, majicu…).

Više detalja

14,20 €

-20%

17,75 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 17,75 €

Više informacija

Sunce je jedan od glavnih uzročnika fragilnosti kože. Pod utjecajem UV zraka normalna će koža postati fragilna, a fragilna još više oslabljena. Štetno djelovanje sunca očituje se na 3 nivoa:

1. na površini kože uzrokuje opekline

2. oslabljuje zaštitnu barijeru

3. na nivou stanica uzrokuje oksidaciju, oštećenja DNA i stvaranje toksičnih metabolita.


A-DERMA je ekspert za fragilnu kožu. Nudi rješenja za različite tipove fragilnosti (nepatološka i patološka stanja) za cijelu obitelji, od najmlađih do najstarijih.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: