Snižena cijena! Eucerin Matirajući fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 50+

Eucerin Matirajući fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 50+

Fluid za lice za zaštitu od sunca koji pruža kombinaciju visoke UV zaštite i zaštite stanica i DNK. Ovaj fluid nemasne i matirajuće teksture idealan je za normalnu do mješovitu kožu.

Eucerin Matirajući fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 50+ sadržava naprednu formulu zaštite od sunca namijenjenu zaštiti od oštećenje kože izazvanog sunčevim zrakama i pigmentacijskih mrlja.

Ovaj napredni fluid za sunčanje kombinira više najsuvremenijih tehnologija i pruža znanstveno dokazanu zaštitu od oštećenja nastalih UV zračenjem.

Izrazito lagana, nemasna tekstura matura kožu i ne čini je masnom i sjajnom. Izvrsno djeluje čak i u podnebljima s toplom, vlažnom klimom.

Više detalja

101,85 kn

-30%

145,50 kn

Više informacija

Kako koristiti?
  • Izbjegavati kontakt s očima.
  • Nije pogodno za malu djecu.
  • Izbjegavati intenzivno popodnevno sunce i dugotrajno izlaganje suncu jer čak i kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom SPF ne nude 100%-tnu zaštitu.
  • Obilno nanijeti prije izlaganja suncu uz često ponovno nanošenje, osobito nakon plivanja, brisanja ručnikom ili znojenja radi zadržavanja razine zaštite. Nedovoljna količina kreme za sunčanje umanjuje zaštitni učinak.
  • Izbjegavati kontakt s tkaninama i tvrdim površinama radi sprječavanja nastanka mrlja.
  • Izbjegavati predugo izlaganje suncu, čak i ako koristite kremu za sunčanje.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: