Snižena cijena! Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 50, 50ml

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF50 50ml

Dnevna anti-age zaštita od sunca s visokim faktorom za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Štiti kožu lica od opeklina i oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca. Ugodna i lagana tekstura.

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 50 je krema s visokim faktorom za zaštitu kože lica od sunca pogodna za sve tipove kože. Pored toga što štiti od opeklina i oštećenja uvjetovanih djelovanjem sunca, vidljivo umanjuje znakove fotostarenja. Formula kombinira dvije najnovije tehnologije osiguravajući superiornu foto zaštitu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, poput staračkih pjega, i intenzivnu hidrataciju kako bi vidljivo smanjila nastanak bora na licu i dekolteu.

Njezin visoko učinkovit fotostabilan UVA/UVB sustav filtera usklađen je sa sa zahtjevima EU i Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 50 ima ugodnu, laganu teksturu, brzo se upija i ostavlja mat učinak.

Više detalja

22,04 €

-20%

27,55 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 27,55 €

J.M. 1 l = 440,80 €

Više informacija

Kako koristiti?
  • Obilno nanesite prije izlaganja suncu te redovito ponovno nanosite - osobito nakon kupanja, znojenja ili sušenja ručnikom, kako bi održali početnu razinu zaštite. Smanjivanje količine značajno će sniziti razinu zaštite.
  • Ne zadržavajte se predugo na suncu, čak i prilikom korištenja zaštitnih proizvoda. Pretjerana izloženost suncu ozbiljna je prijetnja zdravlju.
  • Držite bebe i malu djecu van dometa izravne sunčeve svjetlosti.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: