Eucerin Krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 50

Krema-gel za sunčanje s visokom UV zaštitom plus zaštita od alergija na sunce. Lagana tekstura krema-gela za zaštitu od sunca štiti od alergija i oštećenja kože izazvanih sunčevim zrakama.

Eucerin Krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 50 pruža visoku razinu zaštite od sunca, kao i učinkovitu zaštitu od alergija izazvanih suncem.

Ova inovativna formula sadržava djelotvoran kompleks sastojaka:

  • Vrlo učinkovit, fotostabilan UVA/UVB sustav filtera s Tinosorb S pruža pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca. U skladu sa zahtjevima Europskog udruženje za kozmetičku industriju - Udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).
  • Snažna kombinacija antioksidansa AGR (alfa-glukozil-rutin) i licochalcona A koji jačaju prirodni sustav zaštite kože od slobodnih radikala nastalih uslijed UVA zračenja sprečava javljanje alergija na sunce. 

Ova nemasna, vodootporna formula ne sadržava emulgatore, mirise ni konzervanse te je pogodna za vrlo osjetljivu ili fotoosjetljivu kožu.

Više detalja


160,20 kn

Više informacija

Koristite Eucerin Kremu-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 50 ako:
- Imate kožu sklonu alergijama na sunce i potreban vam je preparat za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom.

Eucerin Krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 50 je preparat s visokim zaštitnim faktorom koji također štiti od alergija na sunce.

- Imate vrlo osjetljivu ili fotoosjetljivu kožu i potreban vam je preparat za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom.

Eucerin Krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 50 sadržava jaku zaštitu koja je pogodna za osobe s vrlo osjetljivom ili fotoosjetljivom kožom

Path: > > > > Eucerin Krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 50

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: