Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50 losion 150ml

Liposomalni losion pruža vrlo visoku zaštitu od sunca, SPF 50+ za djecu i bebe od 6 mjeseci starosti. Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50 losion razvijen je za osjetljivu kožu beba i djece. Lako se i ravnomjerno razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv i mastan trag.

Fotostabilni UV filtri Daylong Cetaphil Sun Kids losiona pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka i djelotvornu zaštitu stanica. Provitamin B5, glicerin, aloe vera i vitamin E njeguju kožu i pružaju joj intenzivnu hidraciju.

Više detalja

30,23 €

J.M. 1 l = 201,50 €

Više informacija

Opće napomene o primjeni proizvoda za zaštitu od sunca:
Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50 losion obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima. Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja.

Nanošenje male količine losiona znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.

Praktična bočica s dozatorom i dozirna tablica pomažu odrediti ispravnu količinu Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50 losiona potrebnu za pouzdanu zaštitu. Namijenjen djeci i bebama od šestog mjeseca starosti.

Iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama. Otporan na znojenje. Bez dodatka mirisa. Ne masti. Prikladan i kod neurodermatitisa.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: