Bite Away za pomoć kod uboda insekata

Bite away je patentirani medicinski proizvod za simptomatsko liječenje svrbeža, boli i oticanja koji su prouzročeni ubodima i ugrizima insekata poput komaraca, osa, pčela, stršljena ili obada.

Njegovo djelovanje temelji se na kratkotrajnom, koncentriranom djelovanju topline na usko ograničenom području kože. Keramička dodirna površina bite away uređaja se postavlja na mjesto uboda ili ugriza na koži i zagrijava se nekoliko sekundi do oko 51°C. Pritom se potiču reakcije tijela koje ublažavaju bol i svrbež.

Ako se primijeni odmah nakon ugriza ili uboda, simptomi se često u potpunosti mogu spriječiti. Ako se s primjenom započne i nešto kasnije, simptomi se mogu brže povući. Elektronički uređaj bite away je vrlo jednostavan za uporabu, a zahvaljujući djelovanju bez kemikalija, pogodan je za svakoga. Tako je prikladan i za trudnice, alergičare i djecu koja ga samostalno mogu primjenjivati od navršenih 12 godina.

Više detalja

207.90 kn

Više informacija

Keramička dodirna površina bite away uređaja postavlja se na mjesto ugriza ili uboda. Nakon jednokratnog pritiska jednog od dva gumba (3 sekunde pri prvoj primjeni i za osjetljiviju kožu / 6 sekundi za redovitu primjenu) postiže se temperatura od oko 51°C i ona se održava tijekom odabranog vremena primjene.

Počevši od prve upotrebe bite away uređaja, osjetit ćete ublažavanje svrbeža, boli i oticanja uzrokovanih ugrizima i ubodima insekata.
  • Jednostavna primjena
  • Bez kemikalija – koristi samo koncentriranu toplinu od oko 51°C
  • Prikladno i za trudnice, osobe s alergijama i djecu*
  • Certificirani medicinski proizvod, „Proizvedeno u Njemačkoj”
*Za samostalnu primjenu od navršenih 12 godina

Zahvaljujući prikladnoj veličini u obliku olovke bite awaystane u svaku torbu, pa ga se može primijeniti tijekom bilo koje aktivnosti na otvorenom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: