Twinlab Astaxanthin 4mg x 60 kapsula

Osnažuje imunitet jer povećava imuno odgovor čak i kod malih doza antigena kad organizam inače ne reagira. Povećava i broj stanica koje izlučuju antitijela i pokazuje snažno protutumorsko djelovanje. Preporučuje se kao osnovna antioksidativna formula tijekom cijele godine, a posebno u periodu pojačanog izlaganja suncu te kod problema sa zglobovima ili sa vidom.

Prirodni astaksantin dobiven iz algi snažan je antioksidans. Rastući broj istraživanja pokazuje njegovu antioksidativnu snagu, koja prelazi čak i onu do sada poznatih vitamina C, vitamina E, beta-karotena i drugih karotenoida.

Više detalja

280.00 kn

Više informacija

Astaksantin je iznimno snažan prirodni antioksidans koji se dobiva iz mikroalge Hematococcus pluvialis koja mu daje karakterističnu crvenu boju. Astaksantin u prirodi neutralizira štetne proizvode oksidacije kisika koji nastaju kao posljedica sunčevog zračenja (fotooksidacija) i okolinskog zagađenja. Fotooksidativni stres oštećuje stanične lipide, proteine i DNA, pa je izuzetno opasan za nježne stanične strukture.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna kapsula)
: Vitamin A (beta karoten) 385 mcg, Astaksantin 4 mg, Lutein 40 mcg.
Ostali sastojci: ulje šafranike, želatina, glicerin, pročišćena voda, astaksantin, tekući ekstrakt ružmarina.

Način primjene: jedna kapsula na dan ili po preporuci stručne osobe.

Neto količina: 60 mekih kapsula.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: