MULTIvit DK sprej s vitaminima D i K

MULTIvit DK je dodatak prehrani s vitaminima D i K otopljenim u čistom maslinovom ulju.

Pakiran je u bočici s praktičnom pumpicom koja je jednostavna i precizna za doziranje. U jednom potisku izađe kap u kojoj se nalazi 20 µg (800 I.J.) vitamina D3 te 12,5 µg vitamina K2.

S obzirom na malu, a prema smjernicama dostatnu količinu vitamina K2, naš je preparat siguran i za pacijente koji uzimaju antikoagulacijsku terapiju. U jednoj bočici se nalazi 200 doza (kapi) što naš preparat MULTIvit DK čini najpovoljnijom kombinacijom vitamina D3 i K2 na tržištu uz visoku Austrijsku kvalitetu.

Više detalja

139,00 kn (18,45 €)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

1 potisak pumpice od 0,05 ml = 20 μg vitamina D3 (800 I.E.) i 12,5 μg vitamina K2 Vitamin D3 i K2 doprinose održavanju normalnih kostiju.

Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održavanju normalne funkcije mišića. Vitamin K2 doprinosi normalnom zgrušavanju krvi.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE: Preporučena doza je 1 potisak pumpice jednom na dan. Pritisnite pumpicu za jedan potisak. Otopinu možete uzimati izravno u usta ili pomoću žlice.

UPOZORENJE: Primjena u djece mlađe od godine dana, trudnica i dojilja te osoba koje pate od poremećaja zgrušavanja krvi preporučuje se tek nakon savjetovanja s liječnikom ili ljekarnikom.

KOLIČINA 10 ml = 200 potisaka.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: