AKCIJA! Jamieson Baby vitamin D kapi za djecu 11,7ml

Jamieson Baby vitamin D kapi za djecu 11,7ml

Vitamin D je nužan za normalan rast i razvoj kostiju kod djece i dojenčadi.

Jamieson Baby-D 400 IU u praktičnom obliku kapi u uljnoj otopini s prirodnim, patentiranim Quali-D vitaminom D3, što je odlična i prirodna alternativa sintetički proizvedenom vitaminu D u kapima koji je dostupan na tržištu.

Vitamin D pridonosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, održavati zdrave kosti, zube, funkcioniranje mišića i funkcioniranje imunološkog sustava.

Više detalja

163,71 kn

Više informacija

Korištenje i preporučena dnevna doza: Dnevni unos: Jedna kapljica na dan, direktno na jezik ili sa hranom ili vodom.Okrenite staklenu bočicu naopako i nemojte je tresti jer će kapljica sama izači van.

Ako kapi dajete dojenčadi, stavite ih na vrh prsta i utrljajte po unutrašnjoj strani obraza ili ih pomiješajte s hranom.

U staklenoj bočici je 360 kapljica,što je količina za godinu dana korištenja. Prikladno od rođenja.


Prikladno od rođenja nadalje.
Lanolin je dobiven iz ovčje vune, ovaca iz pašnjaka u Australije i Novog Zelands (snažno sunce na tim područjima pruža kvalitetan lanolin). Tada se šalje u Francusku, gdje ima sofisticirani, vrhunski tretman kako bi se dobio izuzetno kristalno čist pre-vitamin D. Završni proces odvija se u Kanadi gdje dobivamo prirodni vitamin D3 (Quali-D) u konačnom obliku s najvišom razinom bio-raspoloživosti. Proces koji ukazuje na Jamiesonovu brigu o korištenju najčišćih i najboljih prirodnih izvora sirovina iz cijelog svijeta. Jer želimo samo najbolje za vašu bebu.


Sadržaj:
U jednoj kapljici: Vitamin D3 (Premium Quali-D, dobiven iz prirodnog lanolina) 400IU (100% dnevnog unosa)

Također sadrži: Kokosovo ulje (srednjelančani trigliceridi). Proizvod ne sadrži soli, škrob, gluten, laktozu, umjetna bojila, okuse i konzervanse.

Sadrži Quali-D, svjetsku inovaciju, prirodni vitamin D3. Dobiva se od lanolina i proces proizvodnje prativ je od farme do krajnjeg proizvoda bez testiranja na životinjama.

Neto količina: 11,7 ml (360 kapljica).

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: