Cedralex energizirajuća kreme za umorne noge 150ml

Jedinstvena formula Cedralexa, energizirajuće kreme za umorne noge, nastala je u Servier laboratorijima zahvaljujući znanju i iskustvu kozmetičkih profesionalaca koji su radili s najpoznatijim brendovima francuske luksuzne kozmetike.

Cedralex sadrži ekstrakt cedrata s Korzike (Citrus medica vulgaris) i mentol, koji omekšava i instantno hidrira kožu, olakšavajući nelagodu umornih nogu.

Kako koristiti Cedralex? Laganim pokretima krema se utrlja u kožu nogu od gležnja do sredine bedra. Može se ponoviti do 4 puta dnevno, ili kad god su noge željne olakšanja. Cedralex djeluje i kada se nanese preko najlonskih ili kompresivnih čarapa.

Više detalja

105,90 kn

Više informacija

Gdje se Cedralex proizvodi? Cedralex se proizvodi u Francuskoj. Ime Cedralex potječe od cedrata s Korzike, koji se pažljivo odabire i uzgaja na ovom francuskom otoku, poznatom kao dragulj Mediterana. Bijeli, mirisni cvjetovi stabla cedrata proizvode ovalni plod s debelom, izbrazdanom korom, koji se bere između rujna i listopada, neposredno prije sazrijevanja. Ekstrakt cedrata s Korzike stotinama godina je vrednovan zbog svojih svojstava.

proizvodi u istoj kategoriji