Pilex kapsule za hemoroide 14 kapsula

Pilex je dodatak prehrani koji pruža učinkovitu pomoć zdravlju vena analnog područja.

Pilex formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Hamamelis (Hamamelis virginiana) doprinosi zdravlju vena. Uzima se na usta u obliku kapsula.

KADA KORISTITI PILEX KAPSULE I KOLIKO DUGO? Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u nizu.

PILEX KAPSULE 28 KOMADA (%)

Više detalja

49,10 € (369,94 kn)

J.M. 1 kom. = 3,51 € (26,46 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Pilex max pakiranje od 28 kapsula: Tijekom četrnaest dana uzimati po dvije kapsule dnevno, i to ujutro, 30 minuta prije doručka, s jogurtom ili vodom. PILEX max se preporučuje osobama koje dugotrajnije pate od hemoroida ili krvare (2, 3. ili 4. stupanj oboljenja).

Pilex pakiranje od 14 kapsula:
Tijekom sedam dana uzimati po dvije kapsule dnevno, i to ujutro, 30 minuta prije doručka, s jogurtom ili vodom. PILEX će olakšati manje probleme uzrokovane hemoroidima, poput svrbeža, boli, peckanja ili neugode pri sjedenju; preporučuje se osobama koje su nedavno dobile hemoroide te ženama nakon poroda (1. stupanj oboljenja).

KAKO KORISTITI PILEX KAPSULE?
Pilex je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex je u ponudi u bočicama koje sadrže 14 i 28 kapsula. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI PILEX KAPSULE? Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.


Trudnoća i dojenje

Sigurnost uzimanja Pilexa tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča.

Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.


Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom ili strojevima

Nema podataka o utjecaju na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom i strojevima.


INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA

Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Pilex kapsula.

Sastojci: Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris), ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana), želatina (kapsula).                                                       

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule:

  • ekstrakt korijena cikorije - 450 mg

  • ekstrakt korijena i kore žutike trpke - 360 mg

  • ekstrakt lista hamamelisa - 90 mg

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: