Gengigel Baby gel kod nicanja i ispadanja zubi

Za dojenčad i djecu kod nicanja i ispadanja zubi te kod afta. Gengigel Baby jest gel na osnovi hijaluronske kiseline namijenjen dojenčadi i djeci do 6. godine života.

Kod dojenčadi upalu desni i priličnu nelagodu uzrokuje nicanje prvih, mliječnih zubića. Kad zubi prodiru kroz desni, gingivalna se tkiva blago ozljeđuju, desni su otečene, a sve to prati povećano slinjenje i bolna oteklina desni. Dojenče često plače, ne spava, a ponekad se može pojaviti i povišena tjelesna temperatura.

Gengigel Baby učinkovita je pomoć:
  • kod bolnih i otečenih desni zbog nicanja zubi
  • kod ozlijeđenih desni zbog ispadanja mliječnih zubi
  • kod upaljenih, krvarećih desni zbog različitih uzroka
  • kod ranica i ulkusa (afta) u ustima

Više detalja

99.50 kn

Više informacija

Zbog sadržane hijaluronske kiseline, koja je prirodan sastojak naših desni, Gengigel Baby posve je siguran za uporabu. Ako se manje količine gela progutaju, neće se apsorbirati u organizam, već će izaći iz tijela na isti način kao hrana.

Gengigel Baby ima ugodan mliječni okus, ne sadrži alkohol i šećer, ne sadrži bojila i konzervanse, nema nuspojave i interakcije s drugim lijekovima (npr. s antibioticima).

Sloj gela više puta na dan (od 3 do 5 puta) ravnomjerno nanesite na desni i čistim prstima nježno ga utrljajte. Nanošenje je potrebno dok ne nestanu svi simptomi.

Gengigel je medicinski proizvod na osnovi hijaluronske kiseline proizvedene patentiranim biotehnološkim procesom koji osigurava visoku kvalitetu i čistoću hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu jednaka je onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: