Gengigel Teething gel kod nicanja i ispadanja zubi

Za dojenčad i djecu kod nicanja i ispadanja zubi te kod afta. Gengigel Baby jest gel na osnovi hijaluronske kiseline namijenjen dojenčadi i djeci do 6. godine života.

Kod dojenčadi upalu desni i priličnu nelagodu uzrokuje nicanje prvih, mliječnih zubića. Kad zubi prodiru kroz desni, gingivalna se tkiva blago ozljeđuju, desni su otečene, a sve to prati povećano slinjenje i bolna oteklina desni. Dojenče često plače, ne spava, a ponekad se može pojaviti i povišena tjelesna temperatura.

Gengigel Baby učinkovita je pomoć:
  • kod bolnih i otečenih desni zbog nicanja zubi
  • kod ozlijeđenih desni zbog ispadanja mliječnih zubi
  • kod upaljenih, krvarećih desni zbog različitih uzroka
  • kod ranica i ulkusa (afta) u ustima

Više detalja

14,69 €

Više informacija

Zbog sadržane hijaluronske kiseline, koja je prirodan sastojak naših desni, Gengigel Baby posve je siguran za uporabu. Ako se manje količine gela progutaju, neće se apsorbirati u organizam, već će izaći iz tijela na isti način kao hrana.

Gengigel Baby ima ugodan mliječni okus, ne sadrži alkohol i šećer, ne sadrži bojila i konzervanse, nema nuspojave i interakcije s drugim lijekovima (npr. s antibioticima).

Sloj gela više puta na dan (od 3 do 5 puta) ravnomjerno nanesite na desni i čistim prstima nježno ga utrljajte. Nanošenje je potrebno dok ne nestanu svi simptomi.

Gengigel je medicinski proizvod na osnovi hijaluronske kiseline proizvedene patentiranim biotehnološkim procesom koji osigurava visoku kvalitetu i čistoću hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu jednaka je onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: