Wood Dent četkica za 100% prirodno čišćenje zubi

Wood Dent Misvak je prirodna četkica za zube za 100% prirodno čišćenje zubi.

Ovaj „čarobni“ drveni štapić, kao dar iz prirode, je grančica stabla Salvadora persica i učinkovitije čisti zube od današnjih četkica i pasta za zube.  Jer Wood Dent je ujedno i četkica i pasta za zube koja vam omogućava bijele i zdrave zube te lijep i blistav osmijeh.

Uz Wood Dent nisu vam potrebna nikakva druga sredstva za oralnu higijenu! Bez ikakve kemije, znanstveno dokazano, čisti zube i prostor između zubi, sprečava karijes, krvarenje desni i stvaranje kamenca na zubima, ima antibakterijsko i antiupalno djelovanje, uklanja neugodan zadah te poboljšava osjetilo okusa.

Više detalja

25,00 kn

Više informacija

Kako se koristi Wood Dent? Prije prve upotrebe potrebno je Wood Dent izvaditi iz prozirnog omota i isprati ga tekućom vodom. Struganjem otklonimo koru, na jednom vrhu Wood Dent četkice po izboru, od ruba prema sredini štapića oko 1,5 – 2 cm dužine.

Wood Dent svaka 2 do 3 dana malo ošišamo sa škarama i ponovimo postupak. Ukoliko se isuši, namočimo ga 15 minuta u čaši vode.

Wood Dent možete uvijek imati sa sobom. Redovito čistite zube nakon jela, posebno nakon konzumacije kave, šećera i obojanih tekućina. Preporučujemo 3 – 4 puta dnevno. Vašim zubima vratit će bjelinu i sjaj te se nikada nećete morati bojati zadaha iz usta. Rezultati su vidljivi već nakon jednog tjedna redovitog svakodnevnog korištenja.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji