ORAFLOGO gel za lokalnu primjenu u usnoj šupljini 10ml

ORAFLOGO se koristi za lokalnu primjenu različitih promjena u usnoj šupljini: gingivitis, stomatitis, nadražene desni, oštećenja sluznice (afte, čirevi, rane u ustima), rane nakon kirurških zahvata, oštećenja zubnog mesa uzrokovana nošenjem aparata za zube ili loše postavljenim protezama.

UPOTREBA:
Oraflogo gel koristite 3 puta dnevno nakon završene oralne higijene. Prije upotrebe temeljito operite ruke. Istisnite malu količinu gela (dovoljno da pokrijete oštećeno mjesto) na čisti vrh prsta ili na vatirani štapić i nježno nanesite direktno na oštećeno mjesto. Gel koristite sve dok ne dođe do poboljšanja. Oraflogo gel je higroskopan-na sebe veže vodu i zato preporučamo da se prije nanošenja gela zahvaćeno područje osuši pamučnom krpicom i time omogući brže djelovanje Oraflogo gela. U slučaju konzumacije jela i/ili pića preporučamo ponovno nanošenje gela.

Više detalja

94,30 kn

Više informacija

Oraflogo gel smanjuje bolove, stvara zaštitni sloj u oštećenom tkivu te omogućuje prirodno zacjeljenje. Djeluje uz pomoć fizikalnih postupaka i djeluje lokalno. Nanosi se direktno na oštećeno mjesto te prekrivanjem oštećene sluznice stvara zaštitni sloj i tako smanjuje iritaciju uzrokovanu konzumacijom krute hrane i tekućina. Pomoću fizičke zaštite vlaži sluznicu usne šupljine.

MJERE OPREZA:
Oraflogo gel je namijenjen za lokalnu upotrebu u usnoj šupljini. Ne gutajte proizvod. Ne upotrebljavajte Oraflogo gel u slučaju alergije ili preosjetljivosti na bilo koji od navedenih sastojaka. Ako upotrebljavate Oraflogo gel kod djece, ne nanosite ga na stražnji dio jezika ili na područje grla.

Za Oraflogo gel nisu poznate interakcije s drugim lijekovima. Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite oči s velikom količinom vode. Ako se simptomi ne ublaže ili ne povuku kontaktirajte liječnika, stomatologa ili ljekarnika. U slučaju trudnoće i dojenja, prije upotrebe Oraflogo gela, posavjetujte se sa svojim liječnikom, stomatologom ili ljekarnikom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: