ORAFLOGO JUNIOR gel za desni i usta

ORAFLOGO JUNIOR gel je umirujući i zaštitni gel s prirodnim sastojcima, posebno razvijen za djecu i mlade oboljele od slijedećih vrsta iritacija sluznice usta: bolne, oštećene ili krvareće desni, čirevi u ustima, oralni čirevi, gingivitis, ugrizeni obrazi i ogrebotine od ortodontskih aparatića i ostalih stomatoloških aparata.

ORAFLOGO JUNIOR gel koristite 3 puta dnevno nakon završene oralne higijene (npr.pranja zubiju), osim ako nije drugačije propisano. Prije upotrebe temeljito operite ruke. Istisnite malu količinu gela (dovoljno da prekrijete oštećeno mjesto) na čisti vrh prsta ili na vatirani štapić i nježno nanesite direktno na oštećeno mjesto.

Gel koristite sve dok ne dođe do poboljšanja. ORAFLOGO JUNIOR gel je higroskopan - na sebe veže vodu i zato preporučujemo da se prije nanošenja gela zahvaćeno područje osuši pamučnom krpicom i time omogući brže djelovanje gela. U slučaju konzumacije jela i/ili pića preporučamo ponovno nanošenje gela.

Budite oprezni sa čepom da ne dođe u dohvat djeteta. Čep se skida prije svake upotrebe i vraća nakon završene upotrebe kako bi se sačuvala čistoća.

Više detalja

83,50 kn

Više informacija

ORAFLOGO® JUNIOR gel je namijenjen za lokalnu upotrebu u usnoj šupljini. Ne gutajte proizvod.
Preporuča se da djeca do 12 godina koriste proizvod pod nadzorom odrasle osobe. Ne primjenjivati velike količine gela. Ako upotrebljavate ORAFLOGO® JUNIOR gel kod djece, ne nanosite ga na stražnji dio jezika ili na područje grla. Za ORAFLOGO JUNIOR gel nisu poznate interakcije s drugim lijekovima. Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite oči s velikom količinom vode. Ako se simptomi ne ublaže ili ne povuku kontaktirajte liječnika, stomatologa ili ljekarnika. U slučaju trudnoće i dojenja, prije upotrebe ORAFLOGO JUNIOR gela, posavjetujte se sa svojim liječnikom, stomatologom ili ljekarnikom. Ne upotrebljavajte ORAFLOGO JUNIOR gel u slučaju alergije ili preosjetljivosti na bilo koji od navedenih sastojaka. Ako primjetite druge simptome kao što su povišena temperatura, mučnina, želučane smetnje ili osip na drugim mjestima na tijelu, odmah se obratite liječniku.

proizvodi u istoj kategoriji