Pasta za zube Parodontax Flouride

Parodontax Fluoride zubna pasta pomaže pri zaustavljanju krvarenja desni. Također sadrži fluorid koji sprečava nastajanje karijesa, tako da ju sa sigurnošću možete koristiti svaki dan.

parodontax zubna pasta se sastoji od 70% ljekovitih aktivnih sastojaka.* Sadrži mineralne soli i biljne ekstrakte koje joj daju jedinstveni okus. Nakon 14 dana korištenja parodontax zubne paste, većini ljudi se svidio njen jedinstveni okus.

*sadrži najmanje 70% w/w ljekovitih aktivnih sastojaka.

Više detalja

30,10 kn

Više informacija

Krvarenje desni jedan je od prvih znakova bolesti desni. Ako se ne liječi, može dovesti do gubitka zuba. Četkanje zuba s parodontax dnevnom pastom za zube sa fluoridom učinkovito otklanja plak i pomaže u zaustavljanju krvarenja desni.

parodontax pasta za zube dostupna je u različitim verzijama: zubne paste s fluoridom (1400 ppm fluorida): parodontax Fluoride, parodontax Extra Fresh, parodontax Gentle Whitening i bez fluorida parodontax Classic. Fluorid pomaže u prevenciji zubnog karijesa. Molimo Vas da se posavjetujete sa svojim stomatologom u svezi stalne uporabe zubne paste bez fluorida.

UVIJEK PRATITE UPUTE ZA UPORABU. Četkajte zube dvaput dnevno i ne više od tri puta. Smanjite gutanje koliko je moguće i ispljunite. Ne davati djeci ispod 12 godina starosti. Čuvajte izvan dohvata djece. U slučaju iritacije prekinite s korištenjem.

proizvodi u istoj kategoriji