Pasta za zube Parodontax Extra Fresh

Parodontax pasta za zube pomaže u zaustavljanju krvarenja desni.

Parodontax Extra Fresh zubna pasta čisti zube te pomaže u uklanjanju zubnog plaka čime se pospješuje prestanak krvarenja desni. Također sadrži fluorid tako da ju sa sigurnošću možete koristiti svaki dan. Ako volite osvježajuće zubne paste, svidjet će vam se zubna pasta Extra Fresh koja pomaže u prestanku krvarenja desni i ujedno stvara intenzivan osjećaj čistoće i svježine koji traje satima.

Više detalja

41,80 kn

Više informacija

Parodontax pasta za zube pomaže u zaustavljanju krvarenja desni.

Krvarenje desni jedan je od prvih znakova bolesti desni. Ako se ne liječi, može dovesti do gubitka zuba. Četkanje zuba s parodontax dnevnom pastom za zube sa fluoridom učinkovito otklanja plak i pomaže u zaustavljanju krvarenja desni.

parodontax pasta za zube dostupna je u različitim verzijama: zubne paste s fluoridom (1400 ppm fluorida): parodontax Fluoride, parodontax Extra Fresh, parodontax Gentle Whitening i bez fluorida parodontax Classic. Fluorid pomaže u prevenciji zubnog karijesa. Molimo Vas da se posavjetujete sa svojim stomatologom u svezi stalne uporabe zubne paste bez fluorida.

parodontax® zubna pasta se sastoji od 70% ljekovitih aktivnih sastojaka.* Sadrži mineralne soli i biljne ekstrakte koje joj daju jedinstveni okus. Nakon 14 dana korištenja parodontax® zubne paste, većini ljudi se svidio njen jedinstveni okus.

*sadrži najmanje 70% w/w ljekovitih aktivnih sastojaka.

UVIJEK PRATITE UPUTE ZA UPORABU. Četkajte zube dvaput dnevno i ne više od tri puta. Smanjite gutanje koliko je moguće i ispljunite. Ne davati djeci ispod 12 godina starosti. Čuvajte izvan dohvata djece. U slučaju iritacije prekinite s korištenjem.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: