Paranit sprej za odstranjivanje uši i gnjida 100ml

Tražite radikalno rješenje koje će vam pomoći riješiti se ušiju iz kose za tren oka?
S Paranit sprejom potreban je samo jedan postupak uklanjanja od 15 minuta, kojim se 100% uništavaju ušiju i gnjide u kosi.

Paranit sprej nema mirisa, lako se nanosi i ne ostavlja mrlje. Svi Paranit proizvodi za odstranjivanje uši iz kose pružaju dvostruko mehaničko djelovanje jer napadaju i uši i gnjide u kosi.

Paranit sprej (ili losion) za odstranjivanje uši i gnjida i Paranit šampon za odstranjivanje uši i gnjida iz kose guše i isušuju uši i gnjide u kosi.

Više detalja

112.80 kn

Više informacija

Gusto nazubljenim češljem za uši pregledajte SUHU kosu kako biste utvrdili jesu li se pojavile uši. Raščešljajte kosu kako biste uklonili čvoriće, a zatim pregledajte kosu pramen po pramen.

Sprej držite otprilike 10 cm od kose i na suhu kosu ravnomjerno raspršite odgovarajuću količinu proizvoda u spreju. Provjerite jeste li proizvod nanijeli na svu kosu i vlasište. Temeljito masirajte kosu od korijena do vrhova, a pritom posebnu pažnju obratite na vrat i područje iza ušiju. Ostavite da djeluje 10 minuta.

Na kosu nanesite dostatnu količinu Paranit šampona nakon odstranjivanja ili dobrog kozmetičkog šampona bez prethodnog Vlaženja kose. Dodajte malo vode i temeljito operite kosu šamponom. Isperite toplom vodom. Prema potrebi ponovite pranje.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: