Hedrin Protect & Go sprej štiti od uši i gnjida

Hedrin Protect & Go je sprej koji klinički dokazano štiti od ušiju i gnjida. Prekida životni ciklus ušiju i sprječava izbijanje zaraze.

Upotrijebite Hedrin Protect & Go redovito kad god se pojave uši ‒ posebice za vrijeme društvenih aktivnosti kao što su igranje, zabave, spavanje kod prijatelja i povratak u školu. Balzam na bazi vode jednostavan je za uporabu. Može se nanijeti na mokru ili suhu kosu nakon pranja i ne masti.

Nježna i blaga formula za lako raščešljavanje, zaštitu i njegu kose. Voćni miris naranče i manga ostavlja svježinu u kosi. Hedrin Protect & Go medicinski je proizvod, bez insekticidnih tvari (biocida).

Više detalja

88.00 kn

Više informacija

Zašto su proizvodi Hedrin posebni? Umjesto uporabe insekticida za trovanje ušiju, Hedrin mehaničkim djelovanjem uništava uši i gnjide.

Može li Hedrin upotrebljavati cijela obitelj? Svi proizvodi Hedrin sigurni su za upotrebu od najranije dječje dobi, već od 6 mjeseci starosti, kao i za trudnice. Hedrin All in One Shampoo siguran je za primjenu od 1. godine djeteta. Bez neugodnog su mirisa, ne izazivaju astmatični napad niti nadražuju kožu.

Ima li Hedrin neugodan miris? Ne. Hedrin Once je bez mirisa, bezbojan, svilenkast, tekući gel, jednostavan za upotrebu. Hedrin Once sadržava Penetrol®, koji daje lagan, ugodan miris. Hedrin Protect & Go sprej za zaštitu s mirisom naranče i manga ostavlja svjež miris u kosi.

Mogu li proizvodi Hedrin izazvati iritaciju vlasišta? Proizvodi Hedrin ne sadržavaju insekticidne sastojke (biocide), koji često uzrokuju iritaciju vlasišta. Hedrin sadržava samo fizički aktivne sastojke koji su klinički dokazano sigurni i istodobno njeguju vlasište. Osim toga, uši i gnjide ne razviju otpornost na ove sastojke.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: