Robi Comb PRO električni češalj protiv uši

Robi Comb PRO je patentirani električni češalj za detekciju i ubijanje ušiju u kosi.

Robi Comb prilikom češljanja ubija uši kod kontakta s njima. Posebno podešenim naponom koji djeca ne osjećaju i nije opasan uš se ubije i izvadi iz kose.

Robi Comb Pro električni češalj je za svaku obitelj pa i za zahtjevnije korisnike kao što su obitelji s više članova, različiti domovi, dječji vrtići i slične institucije.

Ističe se zbog mogućnosti jednostavnog rastavljanja i laganog čišćenja metalnog češlja te zbog činjenice da može ubiti i do nekoliko ušiju u jednom potezu!

Više detalja

36,35 €

Više informacija

Zašto je Robi Comb PRO bolji i neusporediv sa bilo kojim drugim tretmanima?

  • Robi Comb PRO detektira uši: Robi Comb PRO se može koristiti kako bi ste vrlo brzo i na neagresivan način ustanovili je li dijete donijelo uš u kosi. Robi Comb vas prilikom češljanja zvučnim signalom obvještava da li detektira uši odnosno je li dijete ili osoba zaražena. Upravo zbog toga dosta dječjih vrtića koristi električni češalj.
  • Robi Comb PRO ubija uši brzo i lako: Korištenje Robi Comb PRO-a je vrlo jednostavno jer s njim samo počešljate par minuta ujutro i navečer i to je to. Neusporedivo je sa korištenjem potencijalno opasnih i otrovnih šampona kod kojih je cijela procedura puno duža i za dijete mučnija i neugodna. Robi Comb PRO je način da se bezbolno i efikasno riješite zaraze ili spriječite novu.
  • Robi Comb PRO ubija uši bez otrova (pesticida): Toksični šamponi su vrlo čest način ubijanja ušiju. Ti proizvodi su rađeni najčešće na bazi otrovnih insekticida.
  • Robi Comb PRO se koristi na suhoj kosi: Zbog činjenice da se češalj koristi na suhoj kosi cijela procedura je puno jednostavnija i manje mučna. NEMA brige oko zaštite očiju ili lica, NEMA čekanja da sredstvo počne djelovati, NEMA nošenja različitih gelova u kosi, NEMA nereda i neugodnih mirisa.
  • Šamponi NE UBIJAJU uši koje su postale otporne: Znanstvena istraživanja, kao i izvještaji iz škola i od samih roditelja, pokazuju da su neke uši postale otporne na šampone koji se trenutno koriste za njihovo ubijanje. Robi Comb PRO je sigurna alternativa. Zbog načina na koji radi uš ne može postati otprona na Robi Comb PRO.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: