Aqua Maris Classic sprej za nos 30ml

Aqua Maris dozirni sprej za nos koristi se za vlaženje i higijenu sluznice nosa, kao i za održavanje normalne prohodnosti gornjih dišnih putova.

Morska voda zbog sadržaja mineralnih soli i velikog broja oligoelemenata ima blagotvoran učinak na sluznicu dišnih putova. Funkcioniranje nosne sluznice i normalno disanje ovisi o ovlaženosti sluznice. Aqua Maris se primjenjuje preventivno radi ovlaživanja nosne sluznice, sprječavanja stvaranja naslaga nečistoća te za održavanje normalne prohodnosti gornjih dišnih putova.

Više detalja

43,40 kn

Više informacija

Preporuča se za omekšavanje već nakupljenih nečistoća i olakšavanje njihova uklanjanja mehaničkim putem, za održavanje fizioloških osobina nosne sluznice u izmijenjenim mikroklimatskim uvjetima, kao što je izrazita suhoća (klimatizirani prostori) ili onečišćenje zraka, kod naglih promjena temperature i kakvoće zraka (npr. tijekom putovanja).

Zbog svoje nježnosti, pogodan je za svakodnevnu uporabu. Budući da Aqua Maris sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu i odrasle. Također, može se koristiti u trudnica i dojilja te starijih ljudi.

Aqua Maris sprej za nos pruža optimalno i nježno raspršivanje, ravnomjerno raspoređeno u nosu. Bez konzervansa i aditiva.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: