Aqua Maris Classic sprej za nos 30ml

Aqua Maris dozirni sprej za nos koristi se za vlaženje i higijenu sluznice nosa, kao i za održavanje normalne prohodnosti gornjih dišnih putova.

Morska voda zbog sadržaja mineralnih soli i velikog broja oligoelemenata ima blagotvoran učinak na sluznicu dišnih putova. Funkcioniranje nosne sluznice i normalno disanje ovisi o ovlaženosti sluznice. Aqua Maris se primjenjuje preventivno radi ovlaživanja nosne sluznice, sprječavanja stvaranja naslaga nečistoća te za održavanje normalne prohodnosti gornjih dišnih putova.

Više detalja

6,10 € (45,96 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Preporuča se za omekšavanje već nakupljenih nečistoća i olakšavanje njihova uklanjanja mehaničkim putem, za održavanje fizioloških osobina nosne sluznice u izmijenjenim mikroklimatskim uvjetima, kao što je izrazita suhoća (klimatizirani prostori) ili onečišćenje zraka, kod naglih promjena temperature i kakvoće zraka (npr. tijekom putovanja).

Zbog svoje nježnosti, pogodan je za svakodnevnu uporabu. Budući da Aqua Maris sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu i odrasle. Također, može se koristiti u trudnica i dojilja te starijih ljudi.

Aqua Maris sprej za nos pruža optimalno i nježno raspršivanje, ravnomjerno raspoređeno u nosu. Bez konzervansa i aditiva.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: