Aqua Maris Ektoin sprej za nos, 20 ml

Sprej za nos Aqua Maris Ektoin na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice.

Aqua Maris Ektoin preporuča se za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa i njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine. Pogodan je i za preventivnu uporabu. Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija te prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone.

Aqua Maris Ektoin sprej za nos je 100% prirodan proizvod, ne sadrži konzervans, a mogu ga koristiti djeca od najranije dobi i odrasli.

Više detalja

9,00 €

Više informacija

Aqua Maris Ektoin sadrži jedinstvenu molekulu ektoina, koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobiva iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin. 

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: