Radošević Propolis Sprej bezalkoholni 20ml

Propolis je najjači prirodni antibiotik i antioksidans. Propolis djeluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite tako da ih uništava ili sprječava njihov rast i razvoj. Veže slobodne radikale u organizmu. Izvrstan za imunitet u svako doba godine.

Propolis nakon redovite upotrebe iznivelira sve biološke procese u organizmu i uskladi međusobno rad štitnjače, srca, krvi i krvnog tlaka, regulira probavu i u nevjerojatnoj mjeri jača imunitet organizma.

Više detalja

10,09 € (76,02 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Propolis je smjesa biljnih smola, balzama, flavanoida, flavona, eteričnih ulja, minerala, enzima i voska. Flavonoidi su upravo ti, čija biološka vrijednost ima visok antioksidacijski i imunostimulacijski potencijal, zbog kojih im se pripisuje sposobnost prevencije i pomoći u akutnim stanjima bolesti, ali i kod kroničnih oboljenja.

Sadržaj: bezalkoholna otopina, postotak suhe tvari propolisa je 10%, 98% pročišćeni ekstrakt propolis.

Propolis je bezalkoholna otopina, postotak suhe tvari propolisa je 10%. Nakon otapanja dobiven je 98% pročišćeni ekstrakt propolisa. Standardiziran je na udio flavonoida – galangin kojega ima 425 mg/100ml. Pakiran je u ultravioletno miron staklo koje sprječava prodiranje svjetlosti i utjecaj na kvalitetu proizvoda.

Doziranje:

  • Djeca 2-6. godine: 2×2 raspršivanja u usnu šupljinu.
  • Djeca 6-10. godine: 3×2 raspršivanja u usnu šupljinu.

  • Djeca iznad 10. godine i odrasli: 5×2 raspršivanja u usnu šupljinu.

Pakiranje: 20 ml.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: