Junior-angin sirup

Junior-angin sirup je sigurna i jednostavna forma doziranja, u prvome redu za djecu u dobi od jedne godine koja ne smiju konzumirati pastile. Protiv grlobolje i nadražujućeg kašlja za djecu u dobi iznad jedne godine ukusna aroma trešnje bez alkohola i šećera.

Junior-angin je posebno razvijen za potrebe djece. Nudi nježno i učinkovito rješenje pogodno za djecu koja pate od grlobolje ili nadražujućeg kašlja.

Više detalja

6,15 € (46,34 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Junior-angin sirup sadrži dva dokazana prirodna sastojka, islandski lišaj i sljez, oba poznata po svojim zaštitnim svojstvima sluznice koji stvaraju zaštitni film na iziritiranoj sluznici usta i grla. Kombinacija oba sastojka dovodi do dvostrukog snažnijeg zaštitnog filma koji umiruje membranu sluznice, sprječava daljnje ulaženje patogena te dodatno umiruje nadražajni kašalj.

Kvaliteta i sigurnost proizvoda su osobito važni za lijekove namijenjene djeci. Proizvodi junior-angin su medicinski proizvodi posebno razvijeni za djecu, te u pogledu sastava, oblika i ukusa savršeno prilagođeni potrebama djece.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: