Tonimer Lab Hypertonic Baby sprej za nos 100ml

Namijenjen je čišćenju nosne šupljine novorođenčadi i djece u slučaju prehlade, a posebno za smanjenje oticanja nosne sluznice u akutnim fazama alergijskog rinitisa, sinusitisa i rinosinusitisa.

Sterilna hipertonična otopina morske vode, dekongestant sluznice nosa, omekšava nosnu sluz.

Zbog nepovratnog ventila i vrećice koja izolira otopinu, osigurana je sterilnost, sprej se može koristiti u bilo kojem smjeru spreja, otopina održava temperaturu jednaku sobnoj temperaturi u svakom trenutku i sprječava usisavanje nosnog pražnjenja.

Više detalja

62,60 kn

Više informacija

Primjena: Nakon uklanjanja čepa, odrasli i djeca koja mogu samostalno koristiti sprej mogu koristiti Tonimer u bilo kojem položaju. Međutim, najbolje je nagnuti se nad sudoperom, glavu držati po strani i umetnuti mlaznicu za raspršivanje u viši položaj nosnice. Pritisnite prskalicu prema dolje i nastavite je prskati. Ponovite postupak s drugom nosnicom.

Novorođeno ili malo dijete stavite sa strane, umetnite mlaznicu u gornju nosnicu i pritisnite sprej. Stavite dijete na drugu stranu i ponovite postupak s drugom nosnicom. Nakon uporabe, obrišite i osušite mlaznicu za raspršivanje i zatvorite mlaznicu za prskanje zaštitnom kapicom.

Učestalost upotrebe: Ponovite postupak nakon 3-4 sata 2-3 puta dnevno tijekom 15 dana ili prema uputama liječnika.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: