Tonimer Lab Panthexyl sprej za nos 100ml

Sterilna hipertonična otopina s morskom vodom koja uklanja sluz u nosnim prolazima.

Namijenjen je odraslima i djeci u slučaju prehlade s dodatnim bakterijskim infekcijama, poput upale nosne sluznice i ždrijela (rinofaringitis) i sinusa. Sprečava akutnu upalu srednjeg uha, koja može biti rezultat povećanog stvaranja sluzi i za upotrebu nakon operacije sinusa.

Obogaćen je ksilitolom i pantenolom. Za čišćenje, zaštitu, vlaženje i ispiranje sluznice i poboljšanje disanja.

Više detalja

71,40 kn

Više informacija

PRIMJENA: Skinite zaštitni poklopac i pričvrstite mlaznicu za raspršivanje na vrh spreja. Djeca koja već upotrebljavaju sprej Tonimer samostalno ga mogu koristiti u bilo kojem položaju. Najbolje je nagnuti se nad sudoper s glavom nagnutom u stranu. Umetnite mlaznicu za raspršivanje u viši položaj nosnice i pritisnite mlaznicu za raspršivanje. Ponovite postupak s drugom nosnicom. Stavite novorođenče ili dijete u stranu, umetnite mlaznicu u gornju nosnicu i isperite. Zatim stavite dijete na drugu stranu i ponovite postupak. Nakon svake upotrebe obrišite mlaznicu za prskanje i osušite te je ponovo zatvorite zaštitnom kapicom.

DOZIRANJE: 1x dnevno djeca u dobi od 1 do 3 godine, 2x dnevno djeca u dobi od 3 do 6 godina, 3x dnevno djeca iznad 6 godina i odrasli ili po savjetu liječnika.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: