ClinSin Med kompletni pribor za ispiranje nosa i sinusa

Medicinski proizvod ClinSin Med sastoji se od osnovnog pribora koji uključuje plastičnu bočicu (irigator) i 16 vrećica s praškom za pripremu otopine.
Otapanjem praška u prokuhanoj vodi priprema se otopina za ispiranje nosa i sinusa kod čišćenja, održavanja i u slučaju postoperativnih simptoma.

Kada preporučiti ClinSin med?

1. kod sinusitisa

2. kod rinitisa različitog porijekla (alergije i infekcije)

3. prije i poslije kirurških zahvata na nosu i sinusima

4. kod visoke razine peludi ili izuzetno suhog zraka

5. za vlaženje sluzokože nosa nakon liječenja lijekovima za nos

6. za održavanje zdravlja nosa i sinusa

Više detalja

96,80 kn

Više informacija

Medicinski proizvod ClinSin med može se koristiti za pripremu izotonične i hipertonične otopine. Izotonična otopina čisti nos na prirodan način od nakupljenih alergena, bakterija i virusa. Hipertonična otopina zbog svojih osmolitičkih svojstava kontrahira sluzokožu u slučaju infekcija, alergija (peludna groznica), sinusitisa i nakupljanja sekrecija u sinusima.

Uporaba: Za izotoničnu otopinu rastopiti 1 vrećicu preparata u 240 ml prokuhane, mlake, ali ne vruće vode. Za hipertoničnu otopinu rastopiti 2 vrećice preparata u 240 ml prokuhane, mlake, ali ne vruće vode.

Medicinski proizvod ClinSin med mogu koristiti odrasli i djeca starija od 12 godina. Ispirite jednom do dva puta dnevno, s barem jednim satom razmaka između ispiranja nosa i sinusa i izlaska van (kada je temperatura ispod 19°C) ili odlaska u krevet.

Medicinski proizvod ClinSin med mogu koristiti i trudnice i dojilje.

Upozorenja i mjere predostrožnosti: Nemojte koristiti ako ste osjetljivi na aktivnu supstancu. Pribor se ne smije koristiti kod potpunog začepljenja nosa, devijacije nosnog septuma, infekcije uha. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Bolesnici koji su imali kirurški zahvat na nosu trebaju se posavjetovati s liječnikom prije korištenja opreme. Nemojte ispirati nos ili sinuse s vrućom ili neprokuhanom vodom iz pipe.

Nemojte koristiti ClinSin za uklanjanje stranih tijela iz nosnica djece. Svaka vrećica ClinSin Med-a sadrži 2,16 g natrijevog klorida.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: